Boldog születésnapot!

Idén 15 éves a Pagony!

2016. szeptember 21. 10:35
A születésnap alkalmából rengeteg meglepetéssel, sok-sok szerzővel és izgalmas programokkal várnak mindenkit a PIM-ben október elsején.

Lesz Gryllus Vilmos szülinapi koncert, rengeteg új könyv bemutató és fergeteges rajzfilm premierek. Találkozhattok állomásról állomásra a kedvenc szerzőitekkel és illusztrátoraitokkal, és elkészíthetitek a saját Pagony Könyveteket!

Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum, 1053 Budapest, Károlyi Mihály u. 16.
Időpont: 
2016. október 1. 10 órától

Részletes program:

10.00 Gryllus Vilmos szülinapi koncertje 

11.15 Hogyan szeressem jól a kiskutyám? – a Vigyél Haza! Alapítvány kutyás bemutatója a felelős állattartásról – bemutatkozik Pásztohy Panka: Szeretem a kiskutyám! című könyve

12.00 Hoppimesék: mozi és mese - ismerjétek meg a Hoppik varázslatos világát! -  érkezik Rófusz Ferenc-Gimesi Dóra: A legvidámabb gyereknap - Hoppi mesék című kötete

12.45 Hányféle köszönés létezik? - Vicces játék Kárpáti Tibor: Puszi.nyuszi! című könyvéhez kapcsolódóan

13.15 Legyetek az Alma utca lakói! - Szereljük ki a kiabálást Csúnya néniből! Vadadi Adrienn Nyomás a suliba! című könyvének bemutatója Méhes Csaba komikus-pantomimművésszel rengeteg játékkal és nevetéssel

14.15 Kuflik rajzfilm premier  - A KEDD Stúdió bemutatja Dániel András Kufli könyveiből készült „Egy kupac kufli” című rajzfilmsorozat első 2 részét! 

14.45 Hova tűnt Zozi? - Scherer Péter mesél és játszik a gyerekekkel Pungor András: Zozi mindig visszajön című könyvéből 

15.30 15 éves lett a Pagony – Ünnepeljetek velünk! Szülinap és közös tortázás

Extra szülinapi meglepetés: 

12.00-15.00 

15 év 15 állomás és még több szerző – találkozz kedvenc szerzőiddel, illusztrátoraiddal, oldd meg az általuk készített feladványokat, és cserébe kérj tőlük egyedi könyvoldalakat, melyeket erre a napra ők írtak/rajzoltak nektek kifejezetten erre a különleges napra! Minél több állomáson oldod meg a feladványod, annál vastagabb születésnapi Pagony emlékkönyvet vihetsz haza! Ott lesz velünk többek között: Berg Judit, Dániel András, Vadadi Adrienn, Finy Petra, Harcos Bálint, Gévai Csilla...A tökéletes könyvkötésben Szalay-Hillier Enikő segít majd!

Egész napos programok: 

Építsetek közösen rengeteg LEGO® - ból óriás szülinapi meglepetést! - Dorogi András, a Kockaember segít benne!

Mozzizatok! Folyamatos vetítéssel bemutatkozik a Hoppimesék című rajzfilmsorozat, vetítési időpontok: 10.00, 10.45, 11.30, 12.15, 13.00, 13.45, 14.30, 15.15.

Játsszatok a Pagony régebbi és legfrissebb játékaival: bemutatkoznak a Két kis dinó a világ körül és a Helló, Doki című társasjátékaik.

A Vigyél haza! Alapítvány segít mindenkinek egész nap, aki szeretne többet tudni az örökbefogadásról, a felelős állattartásról.

Mindenkit vár egész nap a Pagony Café finomságokkal. 

feszt

 

 
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában