Tartozol egy szexszel!

2013. augusztus 23. 15:56
Kun Gergely
Style Magazin
Nem tudsz úgy tévét nézni manapság netto egy órán keresztül, hogy ne furakodna az arcod elé valami éjjel-nappal duglak szanaszerteszéjjel Budapest szintű szexuálpszichopata, debil kreténség.

„Nem tudsz úgy tévét nézni manapság netto egy órán keresztül, hogy ne furakodna az arcod elé valami éjjel-nappal duglak szanaszerteszéjjel Budapest szintű szexuálpszichopata, debil kreténség, ahol a csajok a »kapaszkodjunk fel minél több farok segítségével a médiába« elv szerint vegetálnak, ipari előállítású végtermékké silányítva saját testüket. Ezek a »valóság show«- nak hazudott, filléres sorozatok jelen állás szerint a legnézettebbek a 18-50-ig célkorosztály körében, és jelzem, hogy már sorban áll a következő generáció, hiszen a szállodában vacsora közben elcsípett szófoszlányokból kiderült, hogy a 10 éves forma fiúcska a kedvenc műsor kezdete miatt fejezte be idő előtt az ételét.

A csaj, mint árucikk, akinek ára van, éppen ezért ha akarom, az enyém, ha akarom eldobom, lecserélem, birtoklom, ki/be kapcsolom, lepofozom, használom, megunom, kiteszem az esőbe, annyi. Tárgy, tehát uralom, kezelem, irányítom. Tárgy, azaz nehogy má’ visszapofázzon! Micsoda? Akarata van? Majd jól megmondom én, mit akarjon, vágom szájba a vidéki feltörekvő kis libáját! Hisz itt az történik, amit én akarok, amíg az én kenyeremet eszi! A csaj, aki nem titkoltan árucikk akar lenni, és ennek megfelelően viselkedik, külsőre rendkívül hasonló tud lenni a Nőhöz, aki csak éppen arra járt, semmi kedve nem volt a sörszagú, ostoba vicceidet hallgatni, ezt többször is egyértelműen a tudomásodra hozta, de te sajnos nem veszed a jeleket. Nem veszed, mert a receptoraidat szétbutította a körülötted ömlő, primitív, szexuális szenny.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fel kellene nőni végre, de sajnos akiknek a legnagyobb szükségük volna elkezdeni ezt azokat bűvöli meg leginkább a villózó doboz.

Tiéd a pont, de megjegyzést érdemel, hogy a férfi nem is. A társadalom annyira a feltétel nélküli dugás pártján áll, hogy nagyon nagy ellenszélben van az, aki úgy gondolja, hogy egy tartós kapcsolat építéséhez érdemes némi önmegtartóztatást gyakorolni. Többek között a saját párja fogja hülyének nézni.

Aki meg enged az ellenszélnek, azon beteljesedik a logikus végzet: akinek vele könnyű dugni, annak könnyű lesz mással is.

"Ez a kommunizmus és a feminizmus bűne."
-------------------------------------------
Ne kenjünk mindent a kommunizmusra. Annak ehhez semmi köze. A kommunista/szocialista rendszer - főleg a stabil időszakában - szinte már a debilségig határos módon erőltette a szocialista erkölcsöt, amit végül is nem sikerült kialakítaniuk; nevetségességbe fúlt.
Tulajdonképpen éppen az egyre erősebben lábra kapó szabadelvűség hatására, amely már a XX.sz. elején éreztette hatását.
Ez, és - az erkölcsiséget silányító - egyéb "modern" gondolkodásmód ellen nem volt eszköz.
A modernkedés mindent felülírt. Most fura, hogy elértük azt a szintet, amikor a modernkedés átbillen és a visszájára fordul, de hát akinek több esze volt az átlagnál, az már 60-80 éve is láthatta, hogy mivé fajul a gátlástalanság.
Persze, úgy kár ezen sajnálkozni, mint a vihar által letört faágon. Természetes és mindig ismétlődő folyamat. A kifutó társadalmi formációk velejárója.
Ami pedig a feminizmust illeti, az csak egy szegmense ennek a társadalmi rothadásnak, egy hajtása.

"...a nemi erőszak még mindig nem elég súlyosan büntetendő."
------------------------------------------
Mit akarsz ezen még súlyosbítani? Ma már elég, ha egy nő odamegy egy rendőrhöz és rád mutat, hogy zaklatod. A következményeket ecseteljem? Ez már önmaga botrány.
Ha pedig rád fogja, hogy a hozzájárulása nélkül dugtad meg, holott lehet, hogy éppen ő erőszakoskodott, még le is csuknak.
Ezt akarod még súlyosbítani?
Ma már - köszönhető az SZDSZ-nek, - a házasságodon belül sem lehetsz biztonságban. Lassan elérjük, hogy jobb elkerülni a nőket.
Ennek ellenére, vagy talán éppen a tabusított szex miatt, a XIX.század Európájában Magyarországon volt az egyik legmagasabb népszaporulat, pedig egyetlen egy családtámogatási rendelkezés sem támogatta ezt.
Paradox, vagy sem, döntsd el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés