Damu Roland is visszatérhet

2013. január 7. 17:19

Nagy Tamás
Origo
A Bűnök és szerelmek egy 100 százalékig saját történet. Interjú.

„Az RTL Klub új sorozata a Berlin Tag und Nacht-ot veszi majd át, többé-kevésbé. A TV2 új sorozata eredeti, vagy valamelyik német szériából vesz át sztorit, karaktereket?

Az másik műfaj, egy kamu valóságshow, volt ezzel a formátummal európai uniós szinten probléma is, hogy realitynek adják el, pedig egy scripted, azaz előre megírt reality. Azt hiszem büntették is őket a fogyasztók félrevezetéséért. A miénk más, ez egy igazi szappan, amelyiknek van egy saját történetfejlődési rendszere, amit ha tetszik, ha nem, követni kell. Most tartunk a nyolcadik hét sztorijánál, a negyedik hetet vágjuk, nagyon kell rá figyelni. De nagyon izgalmas, ahogy megy előre a történet.

Nincs külföldi séma, mint A gyanú árnyékában vagy a Családi titkok esetében?

Azoknak valóban van megvásárolható, átforgatható forgatókönyve. A Bűnök és szerelmek egy 100 százalékig saját történet, hiszen nem történethez kerestük a szereplőket, hanem fordítva: castingoltunk egy csomó ügyes karaktert, majd amikor megvoltak, rájuk kitaláltunk egy történetet, viszonyba hoztuk őket egymással, és mindezt úgy, hogy reményeink szerint emberek millióit érdekelje estéről estére.

Egy filmes előadáson elárulta, hogy négymillióból készül körülbelül egy epizódnyi Jóban Rosszban. És ez?

A Bűnök és szerelmek kevesebből készül. A Jóban Rosszban, ha duplán van egy este, akkor nyilván nagyjából nyolcmillió. Nem olcsó a műfaj, de messze mi vagyunk a legolcsóbbak itthon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Feministák fegyverbe!!!

Hol vagytok??

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés