Vegyük komolyabban a választási vitát, ami az egyik legfontosabb demokratikus hagyományunk!

2024. május 09. 13:58

Aki az elmúlt években nem egy barlangban élt, az pontosan tudja, hogy az állami tévében csak akkor lesz vita, ha azt Orbán engedélyezi.

2024. május 09. 13:58
Budapest, 2023. március 15.
Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselõje beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti nagygyûlésén, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján tartott megemlékezésén az Egyetem téren 2023. március 15-én.
MTI/Balogh Zoltán
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Vegyük komolyabban a választási vitát, ami az egyik legfontosabb demokratikus hagyományunk!

Aki az elmúlt években nem egy barlangban élt, az pontosan tudja, hogy az állami tévében csak akkor lesz vita, ha azt Orbán engedélyezi. Aki kizárólag oda menne el, az Orbántól teszi függővé a vitát.

Magyar Péter azt írja a posztjában, hogy szerinte CSAK a köztelevízióban lehet vitázni, szerintem meg ott IS. Ahogy lehet vitázni a köztévénél sokkal nézettebb RTL-en és a milliós elérésekkel rendelkező Partizánon is.

Számomra az RTL, az ATV, vagy a Partizán nézői ugyanolyan fontosak, mint a »közmédia« nézői. Tiszteljük meg a nyilvánosságnak azon részét is, akiket nem Rogán Antal irányít!

Várom Deutsch Tamást és Magyar Pétert az RTL, a Partizán, a Blikk és az ATV vitáján is, és természetesen ott leszek, ha a »közmédia« mégis szervez vitát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­z­­i n­­­i­m­f­­o­­­m­­­á­­n­­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Krupp Skya
2024. május 15. 09:54
A Ferid baszta el a vitát annyit hazudott hogy az csak na. Nem is tudom hogy honnan a kurva anyjából szedte ezt a sok hazugságot. Lehet hogy tőled?
Bunyevac1964
2024. május 10. 23:31
Minek vitázni azokkal akiket mér 4x rommá vertek ? Olyan lenne az mintha egy 250-ik atp helyezésű kérné Federert hogy vitázzon vele a teniszről, úgy hogy folyamatosa szarrá van verve általa . Kedves balodaliak! Majd a pályán !
Bunyevac1964
2024. május 10. 23:26
Demokrácia! Biztos az anyatejjel ivódott bele önbe, mert ugye a családja az nem is volt bűnös komcsi .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!