Halálos hajóbaleset Verőcénél: három férfit és két nőt jelenleg is motorcsónakokkal és drónokkal keresnek (VIDEÓ)

2024. május 19. 15:18

Súlyos baleset történt szombat éjjel, az érintett szállodahajó Komáromnál állt meg.

2024. május 19. 15:18
null

Nyitókép: MTVA/Nagy Zoltán

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, súlyos hajóbaleset történt Verőcénél, egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel. A legfrissebb információk szerint ketten meghaltak, öten eltűntek.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ütközésben résztvevő szállodahajó később Komáromnál állt meg, a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál fotót is készített róla, amin jól látató, hogy a hajó orra megsérült.

Fotó: Kemma

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délelőtt közölte: a rendelkezésre álló információk szerint összesen nyolc felnőtt utazott a kisgéphajón, közülük

ketten életüket vesztették, öten pedig eltűntek.

Három férfit és két nőt jelenleg is motorcsónakokkal és drónokkal keresnek.

A rendőrségtől a vármegyei lap azt is megtudta, hogy a szállodahajót Komáromnál állították meg, és a vizsgálatok során megállapították, hogy a hajó oldala sérült. A rendőrök mindkét hajót átvizsgálják, és büntetőeljárást rendeltek el több ember halálát okozó, vízi közlekedés veszélyeztetése miatt ismeretlen tettessel szemben.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­e­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­u­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
atti64
2024. május 20. 08:00
MI A FASZT KERESTEK ÉJSZAKA A CSONAKBAN?????????????????,
Tommaso
2024. május 19. 19:21
ORBÁN KÖZLEKEDÉSI MINISZTERE MONDJON LE! ja, nemcsak egészségügyi minisztere nincs a Gecinek, hanem közl-i sem. Akkor a miniszterelnök távozzon!
Chekke-Faint
2024. május 19. 17:56
Ukrán kapitány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!