Rosszul vagyok Magyar szövegeitől, bántalmazó szövegek, ahogy Baranyi Krisztina mondta

2024. április 02. 17:45

Undorító egy bántalmazó kapcsolat kapcsán a nemi életükre utalni, ez is hatalmaskodás, sőt himsoviniszta dicsekvés.

2024. április 02. 17:45
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Nem akartam Húsvétkor posztolni, ezért most reagálok még Varga Judit interjújára is.Varga Judit biztos, hogy igazat mondott, mert az általa elmondott történetek pontosan megfelelnek egy bántalmazó kapcsolat stílusának. Ilyen részletességgel, ilyen átéléssel nem lehet hazudni. Sokan szemére vetik, hogy miért maradt ilyen hosszú ideig ebben a kapcsolatban. Aki ezt a szemére veti, az nem ismeri ezeknek a kapcsolatoknak a lényegét. 

A bántalmazott nő az önbizalmát veszíti el és nem tud menekülni. 

A bántalmazó pedig ezzel visszaél és mindig fogadkozik, hogy megváltozik, elaltatja a bántalmazottat, hogy aztán újra a nyakának ugorjon.Nagyon nehéz ezekből a kapcsolatokból kilépni.Ráadásul vallásos emberek, életreszólónak tartják a házasságot. Megmenteni akarta a kapcsolatot, még párterápiára is elmentek.Sokan felvetik, hogy miért hagyta ezt a környezete. Sajnos nem tudsz az akaratán kívül máson segíteni. Kiderült a nyilatkozatokból, hogy sokan javasolták neki, hogy váljon el, de ő nem vált el. A fenti függő okokból. Nagyon fájdalmas volt nézni a beszélgetést, nagy erő kellett legyen Juditban, hogy ezt elmondja.Erre is sokan felvetik, hogy miért kellett ilyen részletességgel elmondani, de azért kellett, mert Magyar mindenhol azt hazudta, hogy a feleségét védi, miközben őt támadta. 

Rosszul vagyok Magyar szövegeitől. Bántalmazó szövegek, ahogy Baranyi Krisztina mondta. 

Még arra is utalgat egy szmájlis bejegyzésben, hogy a veszekedés után zárva maradt az ajtó. Undorító egy bántalmazó kapcsolat kapcsán a nemi életükre utalni, ez is hatalmaskodás, sőt himsoviniszta dicsekvés akar lenni. Sokan csodálkoznak, hogy egyes feministák miért nem állnak ki mellette. Én nem csodálkozom, azon csodálkoztam volna, ha kiállnak, mert nem jellemző, hogy más politikai irányultságú áldozatok mellett kiállnak.Nagyon tisztelem Varga Juditot, remélem most már élheti boldog életét.Vége van. Most már tényleg vége a bántalmazásnak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­­v­á­­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Polaris
2024. április 04. 23:26
Ostoba pártnémber! Az nbh-s szekusok éjjel-nappal őrizték Vargát, mégsem tudnak bántalmazásokról! Varga magyar hangja Rogán bűnöző!
MyOp
2024. április 04. 22:18
Túl ezen a magánéleti melodrámán, mely szerintem nem csak egy emberről szól, tehát kizárt, hogy csak Varga Judit szenvedett volna, írna végre valaki a közéleti vetületéről a dolognak, mármint Varga Judit érintettségéről bizonyos ügyekben, amelyekről már egy ideje nem csak elbeszélésekből tudunk, hanem konkrét bizonyítékok is vannak. Miért van az, hogy pont az, ami közügy lenne, azt mélyen elhallgatják és ami pont nem az (hanem magánügy), azt ha kell, ha nem - nem kevés indiszkrécióval - egy egész ország elé teregetik?
o1gpedofil-2
2024. április 04. 12:51
Ne olvasd, te propagandista picsa, ke kert ra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!