„Ilyen selyemfiúknál komolyabb emberek is sértegettek már” – visszaszúrt Menczer Magyarnak (VIDEÓ)

2024. április 23. 14:08

„Én menjek a fenébe, akinek fontos Magyarország biztonsága?” – tette fel a kérdést a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. április 23. 14:08

Menczer Tamás nemrég újabb videót osztott meg közösségi oldalán, melyben arról beszélt, hogy „Magyar Péternek nagyon nem tetszik, hogy elmondom róla az igazat, az igazságot”.

Mindennel támad, mindennel próbálkozik”

– folytatta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Mint kiderült, még egy dalt is írtak Menczerről, amelyben „önmagukat is elárulják”

A dalban olyanok hangzanak el, hogy „Menczer Tamás egy bohóc”, illetve „Háború vagy béke? Na, menj már a fenébe!”

Erre az államtitkár úgy reagált, hogy 

én menjek a fenébe, akinek fontos Magyarország biztonsága!?” 

Majd elmondta, hogy most sértegetésével nem foglalkozna. „Ilyen selyemfiúknál komolyabb emberek is sértegettek már, mindig  jót szórakozom rajtuk” – hangzott el.

„Magyar Péter igazi, háborúpárti politikus”

Végül szólt arról is, hogy „Magyar Péter igazi háborúpárti, baloldali politikus. 

Annyira háborúpárti, hogy Szabó Tímea és Tordai Bence közösen, sírva könyörög a receptért” 

– húzta alá a kommunikációs igazgató.

Gondolatait azzal zárta, hogy „a június 9-i választás tétje, ebből is látható: háború vagy béke. A kormánypárti politikusok a béke pártján állnak”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. április 23. 21:55
Bohóc vagy ám te, feleség lehallgató, bántalmazó pszicho Peti!
Tommaso
2024. április 23. 21:06
FOSIK a FIDESZ, de már FOSNAK az itt fröcsögő fideSS-trollok is - Magyartól és a Magyaroktól. Párt hét alatt 20%-ig jutott a támogatottsága , a Fideszé 30 év után 40%.
Tommaso
2024. április 23. 20:56
FOSIK a FIDESZ, hogy elvesztheti a 6 almát. Ezért hoz le a rezsim lakájmédiája NAPONTA 20- 25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket, s jelenik meg 1000 hasonló komment is, Ha csak az Ellenzékre jelentene veszélyt, a FIDESZ HAGYNÁ, hadd szalámizzon. DE nem hagyják, tehát Rogánék jól érzik a veszélyt, hogy a FIDESZ-ből is kiharap. A felmérések szerint A csak nemrég alakult MAGYAR PÁRT már 4 EP-s mandátumnál tart. A FIDESZ-nek júliustól várhatóan 2 -3-mal kevesebb képviselője lesz. Ami nagy kudarc (lenne) Orbánnak.
Tommaso
2024. április 23. 20:02
Szánalmas szintre süllyedt a hatalomvesztéstől fosó Menczer. Az ilyen személyeskedő férgekre nem érdemes figyelmet szentelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!