Gyurcsánynak most lett elege Magyar Péterből – kemény üzenetet küldött neki

2024. április 07. 11:31

A volt miniszterelnök a menetrendszerű kormánykritika mellett reagált Magyar Péter szombati tüntetésére is, persze csak a sorok között.

2024. április 07. 11:31
null

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

A volt miniszterelnök ismét talányos üzenetet osztott meg a Facebook-oldalán, amelyben a menetrendszerű kormánykritika mellett reagált Magyar Péter szombati tüntetésére is, persze csak a sorok között.

A DK elnöke az elmúlt időszakban különösebben nem kommentálta Magyar Péter hirtelen feltűnését és népszerűségét, amely mostanáig inkább az ellenzéki pártok gyengülésével járt a közvélemény-kutatások szerint. A volt miniszterelnök vasárnap azonban klaviatúrát ragadott, és gyorsan megírta, hogy mi a helyes ellenzéki magatartás: amely következetesen elutasítja a kormány politikáját, de nem ül fel a pillanatnyi ígéreteknek sem.

A Demokratikus Koalíció elnöke nem fejtette ki, hogy mit ért pontosan „pillanatnyi ígéret” alatt. Ennek értelmezését a követőire hagyta.

Vannak választók, akik kitartanak egymás mellett és nem dobják oda meggyőződésüket a pillanat ígéretéért

– írta a posztjában Gyurcsány Ferenc.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­l­­­á­n­y­­­o­­­k­ ­v­á­­­r­­­n­a­­­k­­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
dryanwolf
2024. április 08. 00:24
...most lett elege Magyar Péterből – kemény üzenetet küldött neki "Orbán Viktor az első magyar pedofilbarát miniszterelnökként vonul be a történelembe." (kitartanak egymás mellett)
reepcze
2024. április 07. 21:19
"Vannak választók, akik kitartanak egymás mellett és nem dobják oda meggyőződésüket a pillanat ígéretéért" – írta a posztjában Gyurcsány Ferenc. Hanem kajálják tovább az évtizedes ígéreteiteket – teszem hozzá.
akiaki
2024. április 07. 21:04
a csótány kezd hasonlítani az apjára, külsőleg, az öreg tisztességes volt, ivott, de egy ilyen gyerek után ki ne inna, baszki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!