Geszti simán baromi jól elkaristol most, csak az elvtársak már nem tudják mindennel kitömni

2024. április 03. 09:24

Amikor G. Péter számol be gyötrelmekről, az na, vicces.

2024. április 03. 09:24
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Geszti Péter azt állítja, hogy manapság micsoda szörnyű állapotok uralkodnak – mármint neki bizonyosan rosszabb annyival, hogy nem kap meg alsó hangon minden pr-lófasz megbízást, mint 1997-ben. Geszti simán baromi jól elkaristol most, csak az elvtársak már nem tudják mindennel kitömni. Hát ez szomorú. Mert persze gyerekként jópofa volt a Rapülők, de egyebekben nem tudom, hogy miért is kéne engem érdekeljen, hogy 

G. Péter, vállalkozó, mit gondol a magyar közéletről? 

Mondja, persze, de pontosan mi is a relevanciája? Pont pár napja írtam arról, hogy a baloldalon a tömegpszichózis mindig meghatározza az objektív érzékelést is. tehát ha nekik minden megfelelő, lehet tragédia minden, akkor is oké, de ha rossz a lelküknek, a norvég egészségüggyel kevert finn oktatás is kevésnek bizonyul. Mert bibis a szívük. Igen, manapság nincs az, mint ami 2010-ig megszokott volt: TÉNYLEG nem élhetnek az államból az elvtársak kobzosai. Simán csak remekül élhetnek. De azért amikor G. Péter számol be gyötrelmekről, az na, vicces.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Geszti Péter

HVG

Idézőjel

A történelem szerintem nem igazságokat oszt, hanem tanulságokkal szolgál. Interjú.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­­­l­á­­n­y­­­o­k­­ ­v­­á­r­­­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
lipsiboy
2024. április 06. 07:14
Trombita úgyis hamar eltünsz karlendîtő köcsögduda🤮🤮🤮🤮
HZ72
2024. április 05. 08:06
Undorító kommunista fasiszta sátánista hazaáruló hazug féreg vagy. Takarodj innen a mocskos gyurcsánydobrevvel együtt.
dryanwolf
2024. április 04. 04:49 Szerkesztve
...az na, vicces: "TÉNYLEG nem élhetnek az államból az elvtársak kobzosai" - mondja ezt a közpénznyelő kistölcsér; ráadásul Kriszta tiszta gyagya: "két apa sokkal jobb, mintha egy se volna" - az anyja meg "közismert antiszemita". (degenerált, kisnyilas família)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!