Új fronton kellett helytállnia Orbán Viktornak (VIDEÓ)

2024. március 17. 09:58

„Nem vagyok egy IT-zsonglőr” – mondta a miniszterelnök.

2024. március 17. 09:58

Nyitókép: képernyőfelvétel 

***

Újabb videót osztott meg Orbán Viktor a TikTokon. A március 15-i ünnepséget követően is rengetegen szerettek volna közös képet a kormányfővel.

A videóból kiderült, hogy nem mindig annyira egyszerű elkészíteni a tökéletes képet egy okostelefonnal.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:59
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­o­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­a­k­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Namond
2024. március 18. 09:26
Megjelent a leggazdagabbak kiszolgálásának területén az első számú szakértőnek nevezhető Blochamps Capital Vagyonkezelési Évkönyve. A társaság ügyvezetője, Karagich István jelezte, hogy nem emlékeznek (pedig már 20 éves foglalkoznak ezzel a területtel) a tavalyihoz hasonló dinamikájú vagyonosodásra, a legfelső 1 százalék ilyen mértékű térnyerésére. Mint hozzátette: hiába a rekordra ugró lakossági vagyon, ha a növekmény gyakorlatilag egy szűk rétegre koncentrálódik. Míg a legfelső 10 százalék (a legfelső decilis) a társadalom pénzügyi vagyonának kétharmadát birtokolja, addig a legfelső 1 százalék egyenesen a harmadát. Ezen a kétpólusosságon pedig az elemzés szerint az infláció csak további hasadékot ejtett az alsó 9 tized kárára. Megugrott a privátbanki vagyon mérete és dinamikusan változik az ügyfelek pénzhez való viszonya is ebben a rétegben.
sozlib_abschaum
2024. március 17. 13:22
Hu, most elképzeltem, hogy ki az a elvetemült öncsonkító, aki ugyanezt a bolgár bálnával szelfizne?
Takagi
2024. március 17. 13:20
Király vagy Viktor! Tisztelünk és imádunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!