Mi olyan ajánlatot teszünk a budapestieknek, amiben a választókat nem nevezzük vágásérett pulykának

2024. március 19. 17:21

Mi Budapestről fogunk beszélni, a programunkról, melyben megoldásokat kínálunk a város problémáira.

2024. március 19. 17:21
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Karácsony Gergely ma azt válaszolta Vitézy Dávid indulására, hogy »A szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi.«

Nos, először is, majd a szabad Budapest és az itt élő emberek azt majd maguk eldöntik, hogy egy olyan jelöltre akarnak szavazni, aki már a bejelentésében az őket érintő problémákról beszél, vagy egy olyan jelöltre, aki egyik percben a köztársaság védelméről beszél, a másik percben »betolakodónak« minősíti azt, akinek más véleménye van, mint neki vagy el mer indulni egy választáson.

Mi olyan ajánlatot teszünk a budapestieknek, amiben a választókat nem nevezzük vágásérett pulykának, a választáson indulókat pedig betolakodónak. Meggyőződésünk, hogy pont ebből van végtelenül elege a választóknak. Mi Budapestről fogunk beszélni, a programunkról, melyben megoldásokat kínálunk a város problémáira.

Ehhez kérjük majd a budapestiek támogatását és bizalmát. De egy biztos: mi soha nem fogunk személyeskedni, másokat minősíteni és a budapestiek háta mögé bújva arrogánsan beszélni. Karácsony Gergely ennek pont az ellenkezőjét.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. március 20. 16:25
A belpesti zsidó értelmiségiek!!! Ez igen. No komment!!
Lajoss
2024. március 20. 13:36
Összeilletek…😉
pollip
2024. március 20. 07:08
Vitézynek, amennyiben politikai pályára kíván lépni hosszú távon, csiszolnia kéne a stílusán. Többször is nem szimpatikus módon, kissé agresszíven szólalt meg
pollip
2024. március 20. 06:07
Vitézynek sok tanácsadó kell majd, mert nincsen semmilyen városvezetői tapasztalata. Először jobb lett volna egy kisvárosban, egy kerületben indítani.. Alexandra tapasztalt városvezetésben, sokáig volt alpolgármester. De Vitézy lehetne alpolgármester Alexandra segítőjeként és tapasztalatszerzés céljából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!