A lakása ablakában állva, meztelenül önkielégített a pécsi férfi, az iskolások szeme láttára

2024. március 19. 10:20

A 33 éves férfi ellen eljárás indult.

2024. március 19. 10:20

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

***

Egy pécsi iskola igazgatója tett feljelentést a rendőrségen 2024. március 14-én azért, mert előző nap az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát egy férfi, és közben önkielégítést végzett. Ezt az utcáról az iskola tanulói látták – olvasható a police.hu-n. 

A rendőrök elfogták a lakásában a 33 éves férfit, majd előállították, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. F. Lehel beismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene eljárást indított a Pécsi Rendőrkapitányság, de a férfi szabadlábon maradhatott.  

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. március 19. 18:29
Pöcsét levágni, probléma megoldva.
KBA98
2024. március 19. 17:10
és még nem vitte el a rendőrség?
grrrgo
2024. március 19. 15:02
Basszus! Elégítse már ki valaki ezt a 🍓 ️ sexykitty-58-at 🍓 ️ !!!! (Hogy elhúzhasson a fenébe.) Minden cikkbe ide eszi a fene! (Vagy legalább kérjenek tőle pénzt a reklámozásért.) Ennek a szerencsétlem mandinek nincs egyetlen adminja se? Tessék már bannolni!
grrrgo
2024. március 19. 14:58
És igen is, itt leírom, hogy a FASZOM KIVAN A PC-TŐL! (Lásd a példákat: Az úriember odahajolt szeretett édesanyjához és nemes mozdulattal elvágta a torkát. Ügyvédje miatt szabadon védekezhet, mert szerinte pillanatnyi elmezavar (esetleg ijedtség hatására) cselekedet. Másik: Ismeretlen elkövető (100%-ig CIGÁNY) bántalmazta (megerőszakolta) a polgármester lányát! (Ismerős, ugye?) H.Zs. (a fenéért nem lehet kiírni, hogy pl. Horváth Zsolt) megverte élettársát. Csókolom! Tessék még az elkövetőket védeni, mert szegényeknek borzasztó gyermekkoruk volt, és a többi. Kérdem én, hogy védjük meg a gyerekeinket, ha még egyszerűbb adatokat sem mernek soha leírni? Csodálkozom, hogy azt hogy pécsi iskola, azt lemerték írni! Nem pedig azt írták, hogy egy vidéki iskola. LE A NYOMORULT PC-VEL! (Ha valaki elkövet valamit, akkor a nevével feleljen az illető!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!