Videón, ahogy a nagymamát és unokáját fékezés nélkül gázolja el az autó Kiskunhalason

2024. február 07. 10:19

Egy térfigyelő kamera rögzítette a balesetet.

2024. február 07. 10:19

Fékezés nélkül elgázolt egy nagymamát és egy kétéves kisgyereket egy sofőr Kiskunhalason hétfőn – számolt be róla a Tények.

A sofőr azt mondta, hogy elvakította a nap. A gázolást egy térfigyelő kamera rögzítette. Egy szabadnapos mentőápoló kezdte meg az életveszélyesen megsérült asszony ellátását, de a gyerek is agyrázkódást kaphatott.

Ezt követően azonnal kórházba vitték őket a mentők.

A helyiek szerint nincs a kereszteződésben zebra, ezért történnek ott gyakran balesetek.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Tények

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
950BD1
2024. február 07. 17:13
Na, ez a tipikus gyökér gyalogos aki megy mint a buta birka átlósan a kereszteződésben "van fék az autón" alapelvvel. A zebrán is így szoktak átmenni a hozzá hasonló parasztok, napi szinten tapasztalom.
atti64
2024. február 07. 16:17
SZEMÉBE SÜTÖTT A NAP!!!!!!!!!!!!!!A NAPELLENZÖT NEM TALÁLTÁK FEL A SZAR AUDIDBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nedudgi
2024. február 07. 14:16
Figyelmetlen gyalogos találkozott a figyelmetlen sofőrrel. Pech! Szegény kisgyereknek remélem nem lesz maradandó sérülése.
nempolitizalok-0
2024. február 07. 13:58
Lehet ragozni, de itt a nagymama a hunyó. Ha nincs zebra, körül kell nézni. Ráadásul a lehető legszarabb helyen ment át. Azzal együtt a sofőr is figyelhetett volna, mert onnan a nagymamát simán lehet látni, az elvakította a nap szimpla hazugság. Valószínüleg telefonált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!