Novák Katalin és Varga Judit bocsánatot kértek és felelősségteljes döntést hoztak!

2024. február 10. 20:21

Az ellenzék természetesen ebből az ügyből is politikai hasznot akar húzni.

2024. február 10. 20:21
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Novák Katalin és Varga Judit bocsánatot kértek és lemondtak, felelősségteljes döntést hoztak! Nem az ellenzék és a gyenge pénteki tüntetésük miatt tették, hanem mert a nemzeti oldal közössége az egyetlen értékalapú politikai közösség ma Magyarországon. Ha valaki hibázik vagy szembemegy az alapértékekkel, akkor annak igenis vállalnia kell a felelősséget. A gyermekvédelem ügye, illetve a pedofilok és a hozzájuk kapcsolódó bűnözők elleni zéró tolerancia márpedig egy fontos alapértéke a nemzeti oldalnak.

Persze a baloldalon a felelősségvállalásra sosem láttunk példát. Elég csak a 2006-os brutális rendőrterrorra gondolni. Mind a mai napig egy olyan személy a baloldal vezetője, aki nem vállalta a felelősséget a tetteiért. Még csak bocsánatot sem kért. És ha a Fidesz politikai sikerének titkát keresik, akkor itt találhatják meg: a Fidesz nemcsak beszél az értékekről, hanem azoknak megfelelően politizál! Ha pedig valaki hibázik, akkor azt követően van felelősségvállalás, és ha kell, lemondás is.

Az ellenzék természetesen ebből az ügyből is politikai hasznot akar húzni, hirtelen nekik is nagyon fontos lett a gyermekvédelem. De a szavak helyett mindig a tettek a lényegesek: a nemzeti oldal mindent megtesz a gyermekek védelméért, az államfő és Varga Judit pedig nagyon helyesen vállalták a felelősséget és lemondtak. Eközben a baloldal a genderpropagandát támogatja, a gyermekvédelmi intézkedéseket pedig nem szavazta meg a parlamentben. 

Ezt soha ne felejtsük! És azt se: a jobboldalon mindennek megvan a következménye!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gtolvaj
2024. február 11. 11:22
Dani szerint a baloldali pedofilsimogato koztarsasagi elnokok vagy miniszterek nem mondanak le. Mondanal peldat, buzi Dani?! Egy is eleg lesz!
o1gtolvaj
2024. február 11. 11:20
Hianyzik a magyarazat, hogy miert tortenhetett meg, ami miatt lemondtak. Bicske kozel van Felcsuthoz. Csak mondom, nincs vege, takonygerincu propagandista Danika!
gyaloggos
2024. február 11. 11:17
dani! S TE, ti mikor kértek bocsánatot NOVÁK KATALINTÓL, meg VARGA JUDITTÓL? Hm....? MERTHOGY ILLETT volna tájékozódni az ügyben, és azután NYILATKOZGATNI!
atti64
2024. február 11. 10:21
PATKÁNY KARÁCSONY SOSEM FOG MAGÁTOL ELMONDANI EZ A KÜLÖMBSÉG A KET OLDAL KÖZÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!