Neymar a lányának az apja, állítja egy magyar nő

2024. február 01. 06:36

Az egykori modell – aki most raktárosként dolgozik – a 2013. áprilisi Bolívia–Brazília meccs után ismerkedett meg Neymarral.

2024. február 01. 06:36

Gáspár Gabriella apasági vizsgálatot kér Neymar ellen – írta az Azscore.com alapján a Telex. Az egykori modell – aki most raktárosként dolgozik – az újságírónak elmondta, a 2013. áprilisi Bolívia–Brazília meccs után ismerkedett meg a focistával, másnap pedig már indult vissza Budapestre Bolíviából. 

Miután teherbe esett, levélben megkereste a a szaúdi al-Hilal brazil válogatott csatárát, a menedzsmentjét és a családját is, de nem kapott választ. 

Azért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza most a történetet, mert a lányának joga van tudni, ki az apja, 

és Neymar anyjának is joga van tudni, hogy van egy harmadik unokája is. 

A kislányt Jazmin Zoénak hívják, és az anya elmondása szerint nagyon hasonlít a brazil sztárra, nemcsak nézi a meccseket, hanem a labdával is ügyesen bánik. A nő havi 30 ezer eurós tartásdíjat szeretne visszamenőleg is, mert nincs elég pénze arra, hogy egyedül nevelje a gyerekét.

Nyitókép: AFP/Eitan Abramovich

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2024. február 01. 16:30
nem csak nézi a meccseket, hanem a labdával is ügyesen bánik. - naggyon erős érvek! aznap neymar hanyadik volt gumi nélkül?
iimre
2024. február 01. 13:30
Várjuk csak meg a genetikai vizsgálat eredményét! Mert emlékezhetünk rá, hogyan lett egy nigga "modelltől" gyermeke Boris Beckernek: https://promotions.hu/orszagos/sport/2022/05/03/boris-becker-nemet-teniszezo-borton-orosz-modell-szereto-terhesseg-sperma-csalas/
2024. február 01. 09:26 Szerkesztve
"2013. április" "egykori modell" "raktárosként dolgozik" Ha a lehető legegyszerűbb és legkifejezőbb magyar kifejezést akarjuk használni akkor a "kiöregedett kurva" kívánkozik ide, ha valami eufemizmust akkor meg a "visszavonult escort". Amúgy amolyan bulvárszarként akár érdekes is lehetne a dolog. Nem igazodom ki a külföldi jogban, de gondolom egy DNS vizsgálatot kellene kierőszakolni, ami, figyelembevéve, hogy nejmárnak valószínűleg komoly jogi csapata van, se egyszerűnek se olcsónak nem tűnik és még akkor is kiderülhet, hogy ezt a gólt egy másik nigger lőtte akkor ott Bolíviában. Mondjuk ha a fent "megigényelt" összegnek a tizedét sikerülne (nem fog) bevasalnia nejmáron már akkor is elmondhatja magáról, hogy neki bejött az élet. (Az egyszerűség kedvéért 100 hónappal és 3E/hó ajróval számolva az 300E ajró plusz havi 3E.) Mondom, bulvárszar ez az egész.
2024. február 01. 09:22 Szerkesztve
0.most 10 éves ez a gyerek. egész eddig nem jutott az eszébe ez a nőnek? 1.havi 30ezer eurot akar. tudná igazolni, hogy mennyit költött eddig havonta a gyerekre és a jövőben is igazolná? 2.mit remél a nyilvánosságtól többet, mint amit egy apasági teszt adhat, ami ugye egy jogi eljárás? aminek a végkimenetele: igen/nem - akár nyilvános az, akár nem. 3.ha mégsem neymar az apa, akkor lebőgött. vállalja? 4.szerintem nincs pénze az apasági tesztre és az egész jogi procedúrára - ezért fordult a nyilvánossághoz. amúgy, ha valaki hisz neki, befektetésként azt mondhatná a nőnek, hogy a végül megnyert pénz felét kéri, ennek fejében finanszírozza a pert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!