Navracsics Tibor bemutatta új csapatát: velük vág neki az új feladatnak

2024. január 06. 19:10

Nem kellett sokat várni a miniszteri biztosokra.

2024. január 06. 19:10
null

Navracsics Tibor január elsejétől a közigazgatási és területfejlesztési miniszteri feladatokat látja el, a tárca államtitkárait hétfőn mutatta be.

A miniszteri biztosokra sem kellett sokat várni.

A Hivatalos Értesítőből kiderült, hogy Kisfaludy László András a közigazgatás és a területfejlesztés stratégiai koordinációjáért lesz felelős.

Kupecki Nórát a fővárosi és vármegyei kormányhivatalok és a további államigazgatási szervek együttműködésének fejlesztésével bízta meg Navracsics Tibor, valamint Petri Bernadett a közvetlen uniós források felhasználásának koordinációjáért felel majd.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 07. 09:46 Szerkesztve
Amíg mentelmi jog, semmittevés sok milliós fizetésért, milliárdok eltüntetése létezik, csak helyben vagy hátratopogás várható.
csapláros
2024. január 07. 09:46
Végre tesz valamit a kormány azon károk ellen, amit a kizárólagos ágazati szemlélet okoz az országnak, hogy a területi fejlettségbeli különbségek nem orvosolhatók néhány kitüntetett körzetnek (többszörösen hátrányos térségek, üdülőövezetek) nyújtott adókedvezményekkel és támogatásokkal, vagy az autópálya építések révén történő bekapcsolásukkal az ország vérkeringésébe. Ennél átfogóbb stratégiákra van szükség úgy a kiüresedő falvaink további pusztulásának lassítása, megakadályozása, mint az alig félórás járásnyira lévő térségek közötti éles különbségek eltüntetése révén, beleértve a határ menti térségekben a határon túli területek integrációjának a kérdését is.
csapláros
2024. január 07. 09:36
antal-jozsef-2falcatus-2 2024. január 07. 07:11 ..."35 mrd."... Ezzel nem cáfoltad az uniós parlamenti ballibbant, liberálnáci, Soros csicska ELLENSÉG ellenzék sikerességét abban, hogy alávágtak a 35 Mrd-nak. Szarba került a kormány, de Magyarország ellenségeinek a várakozásával ellentétben, NEM csődbe... Sokat nyomott a latban, hogy akkor a legfőbb nemzetárulóvá avanzsált bolgár tehén volt az EP elnökhelyettese. A milliárdos károkat, amit az így keletkezett forint romlással és inflációval elértek, és amellyel az ellenzéket is beleértve az ország lakosainak is általánosan okoztak, eddig még senki sem számszerűsítette. Ehhez képest Navracsics epizódszereplőt főszereplőnek feltüntetni, nem hiba, hanem bűn, amelyért mint a magyarság ellenségeivel szimpatizálóként megérdemled, hogy elküldjenek a kurva anyádba.
falcatus-2
2024. január 07. 06:48
antal-jozsef-2 2024. január 06. 20:55 Magyarországnak 3 éve járt volna 35 mrd euró egyben.Egyetlen egy euró nem érkezett.Navaricsnak le kellett volna mondania..." 1./ 21,5 volt és 22 végén kellett volna jönnie. 2./ Most már jön/megindult 3./ Nem az ellenzéknek kéne lemondania(szétszaladnia),mert minden ígérete, aknamunkája ellenére mégis jön?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!