Egyhetes kisfiút hagytak ott a zalaegerszegi kórház babamentő inkubátorában

2024. január 06. 09:32

Miután Tamás napján érkezett, a csecsemő- és gyermekosztály dolgozóitól a Téli Tamás nevet kapta.

2024. január 06. 09:32

„Éppen egy hetes és egészséges az a kisfiú, akit kórházunk rendelőintézetének babamentő inkubátorában helyeztek el december 29-én, a délelőtti órákban” – olvasható az intézmény hivatalos Facebook-oldalán, ahol fényképeket is közzétettek a kisfiúról. A bejegyzés szerint 

a csecsemő 2360 grammal és 49 centiméterrel jött világra. 

„Miután Tamás napján érkezett, a csecsemő- és gyermekosztály dolgozóitól a Téli Tamás nevet kapta. A gondoskodás mellett kórházunk megkezdte a hivatalos gyámügyi eljárást a fiúcska sorsának rendezése érdekében. Legyen szép és boldog életed Tamás!” – írták a posztban.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
juppiter
2024. január 06. 14:56
Soha nem értettem, miért teszik közzé ilyen esetekben, milyen nevet kapott ez a gyermek. Miért kell százezreknek tudniuk, hogy Téli Tamás egy talált gyerek. Az ő személyiségi jogait nem védi senki?
masikhozzaszolo
2024. január 06. 12:35
Helyes! Ezért van ott az INKUbátor! Talán arra is van lehetőség, ha az anya más élethelyzetbe kerül, és még nincs örökbe adva, akkor visszakaphatja. Vagy kellne hogy legyen ilyen. Nyilván örökbefogadás esetén más a lehetőség, leginkább lehetetlenség.
pollip
2024. január 06. 10:35
Az anyuka nehéz, de helyes döntést hozott.
Ninini
2024. január 06. 10:08
Már is nagy szerencséd van Tomi, tartson ki továbbra is! Jó egészséget, szerető szülőket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!