Vízóraaknába esett lovat mentettek Bács-Kiskun vármegyében

2023. december 29. 17:59

A ló jobb első lába könnyebben megsérült.

2023. december 29. 17:59

Vízóraaknába esett egy ló a Bács-Kiskun vármegyei Bácsszőlősön – közölte a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága pénteken. Az eset az 5507-es jelzésű út 3-as kilométerénél, az Ószőlők tanya soron történt. 

Az állat önerejéből nem tudott kiszabadulni az aknából, így a helyszínre riasztott bácsalmási önkormányzati tűzoltók hevedereket rögzítettek rá és egy erőgéppel emelték ki. 

A ló jobb első lába könnyebben megsérült.

Nyitókép: Illusztráció/MTI/Balázs Attila

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. február 13. 18:53 Szerkesztve
Mi az hogy ló? Én bele is ugrottam magamtól. Le akartam olvasni, a fedél megbillent, lezúgott a vízórára. És az meg elkezdett folyni a csatlakozónál. Beugrottam, elzártam. Igen ám, de a derekam éppen kivolt, és nincsenek az oldalán kimászó vasak. Kiabáltam a nejemnek, aki középfülgyulladással főzött. És így hiába a kiabálás. Aztán megjelent a második, majd a közvetlen szomszéd. Átugrott a kerítésen és segített. Persze hívhattam a vízhiba bejelentőt, folyik a víz a plombánál a csatlakozónál. 4 óra múlva kijöttek, megcsinálták. Pedig azt mondták 48 óra. Itt a vízóra bírta a lovat, hiba nélkül?
Zsolt75
2023. december 29. 21:44
Remélem a csikóst is kiszedték.
aquila
2023. december 29. 19:06
Uramisten! Mekkora lehet az a vízóra akna, amibe egy ló belefér? Vagy a hír tálalása ismételten a 100-as IQ alatti ügyeletes mazsolára maradt?
zrx8
2023. december 29. 19:05
vagy egy nagyon nagy vízóra akna volt, vagy egy nagyon kis ló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!