Vegyék csak el a mentelmi jogomat, állítsanak bíróság elé, mert kiálltam a védtelenekért!

2023. december 19. 17:21

Állok elébe.

2023. december 19. 17:21
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Az ügyészség a mentelmi jogom felfüggesztését kéri, mert kiálltam Iványi Gábor mellett a fegyveres NAV-osokkal szemben, amikor tavaly váratlan razziát tartottak az Oltalom Egyesület irodáiban.

Szerintük bűnös vagyok, mert ki mertem állni a védtelenekért a hatalom ellenében.

Nagyon helyes, mutassák csak meg az igazi arcukat! Hadd lássa minden ember ebben az országban, hogy nincs már szabadság, még ha fenn is akarják tartani ennek az illúzióját.

De nehogy azt higgyék, hogy meg tudnak félemlíteni. Mindig, minden körülmények között meg fogom védeni az elesetteket. Ha kell, fizikailag is, ahogy tettem ezt Iványi Gáborral.

Vegyék csak el a mentelmi jogomat, állítsanak bíróság elé, mert kiálltam a védtelenekért! Állok elébe, hadd tudja meg minél több ember ebben az országban, hogy működik a hatalom, és hogyan veszik el a szabadságot attól, akitől csak akarják.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 20. 17:21
A te helyed a börtönben van!
llnnhegyi
2023. december 20. 15:21
Szégyelld magad. Bírósági, ügyészségi vizsgálat része lettél. Pankotai Liluka pofánvágott már emiatt?
Robi54
2023. december 20. 13:36
A kacsacsőrű mártír.
sinistra-4
2023. december 20. 13:27
"Vegyék csak el a mentelmi jogomat, állítsanak bíróság elé, Kúrjon meg vagy 10 migri, 5 arab meg 5 néger. Állok (fekszek,térdelek) elébe. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!