Három évig még biztosan szurkolhatunk Budapesten a darts nagyágyúinak

2023. december 18. 14:51

Szerződést hosszabbított a darts legnagyobb világszervezete (PDC) és a Darts Event, így 2026-ig biztosan eljönnek a sportág nagyágyúi a PDC European Tour budapesti állomására.

2023. december 18. 14:51

A szervezők hétfői közleménye szerint az idei sorozat legemlékezetesebb és az egyik legforróbb hangulatot hozó versenye volt a budapesti. A III. Hungarian Darts Trophy-n idén is színvonalas meccseket láthatott a közönség, az eseményre pedig 19 ezer néző volt kíváncsi a helyszínen.

„A hároméves szerződés egyben kihívást is jelent számukra. Évről évre szeretnénk megújulni, és mindig többet és többet nyújtani a nézőknek. Ehhez pedig az MVM Dome vezetőségében kiváló partnerekre találtunk.

Az elkövetkező években tehát a magyar közönség a Dome-ban találkozhat a darts nagyágyúival”

– áll a Darts Event csapatának közleményében.

A sportág pénteken kezdődött világbajnokságáról ebben a cikkünkben értekeztünk.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

A nyitóképen Michael van Gerwen játszik Fallon Sherrock ellen a Hungarian Darts Show rendezvényen az MVM Dome-ban 2022. május 17-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2023. december 18. 20:06
DE védik egyesek ezt a kocsmai szórakozást, ami minden csak nem sport! Kb a fejtánccal s hasonlókkal egy kategóriában. DE lefogadom, hogy nem távoli hogy olimpián is szerepeljen!
bagoly-29
2023. december 18. 17:10 Szerkesztve
A világ legbizarabb kocsmai szórakozása: szekrény méretű macsók dobálnak pici nyilakat egy falra tett céltáblára! Na persze, kinek a pap, kinek a papné... de azért, olyan mintha felnőtt nők ugrálnának krétával rajzolt négyzetekbe az aszfalton.
anegy_
2023. december 18. 16:37
Ez is egy kiváló reklám Magyarország számára! Hozza a bevételt az "ellopott" stadionokért, begurulnak a dollárok a közpénzbe, nem a hazaárulók zsebébe köt ki. De ezt a húgyagyú libsikre szavazók nem is értik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!