Varga Judit megnyugtatta az aggódó liberális médiát

2023. november 28. 18:15

„Az álszent rettegés helyett javaslom, hogy inkább töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációt! – írta.

2023. november 28. 18:15

Az utóbbi napokban nagy port kavart a Kocsis Máté által benyújtott szuverenitásvédelmi törvényjavaslat, amely éppen a részletesvita-szakasz megnyitására vár. A függetlennek mondott médiumokban azonban elindult a tömeges felháborodás, erre reagált most Facebook-bejegyzésében Varga Judit. 

„Megnyugtatandó a saját szövegértési nehézségei okán rettegő, vágyvezérelt magyar liberális médiát, mielőtt még beleélnék magukat az áldozati szerepbe” – kezdte bejegyzését. Varga úgy látja, hogy 

Magyarországon sajtószabadság van és a szuverenitásvédelmi törvény célja, hogy megakadályozzák a külföldi beavatkozási kísérleteket a magyar demokratikus folyamatokba. 

„De ahogy mondani szokás: akinek nem inge, ne vegye magára…”– tette hozzá. „Az álszent rettegés helyett javaslom, hogy inkább töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációt! – zárta bejegyzését Varga Judit. 

***

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 01. 01:57
Juditka,Völner Pali…miniszteri felelősség…. A legendás fideszes arcbevonat….mindent bír…🤮
alexandrosz-2
2023. november 29. 11:35
Ez süket duma. A több, mint 4 milliárdnyi júdáspénz kapcsán máig nincs se letartóztatva, se meggyanúsítva senki. SENKI. Se zsidó bankár, se befizető, se pénztáros, se fiókvezető, se a pénzt felvevő, átutaló gazember. Ezért nem érdekel a süket dumád varga. Majd, ha lesz pár emberszabású a börtöneitekben a több mint 4 milliárdnyit elköltő CIA ügynökök közül, akkor ugass!
irmag2
2023. november 29. 10:10
Csak ennyike!
Advocate
2023. november 29. 08:53
Igaza van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!