Leesett az első hó Budapesten: már a mentőket is baleset érte Karácsony Gergely korábbi kerületében

2023. november 30. 11:49

Éppen egy kisgyermeket szállítottak volna kórházba, mikor egy megcsúszott autó nekiment a mentőautónak.

2023. november 30. 11:49

Épphogy csak megérkezett a karácsonyi hangulat a fővárosba és lehullott az első hó, máris baleset érte az egyik Zuglóban szabályosan közlekedő mentőegységet. Bajtársaink a kórház felé tartottak betegükkel, amikor

egy autó megcsúszott fékezéskor és a mentőnek ütközött.

Szerencsére senki nem sérült meg és a szállított betegért is hamar másik egység érkezett, de a mentő napokra kiesett a forgalomból.

A téli gumi használatának nagy előnye, hogy jobb tapadással bír a havas útfelületen, hiszen mélyebb barázdákkal és sűrűbb futómintázattal rendelkezik, mélyebb profillal van ellátva, így hatékonyabban szorítja ki a gumi és az útfelület közül a havat és a sarat. A téli gumi tehát megvédheti a hideg hónapokban közlekedőket a balesetektől és még a gyermeket kórházba szállító mentőautóba sem fognak belecsapódni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. december 02. 06:50
Vajon karigeri mennyire élvezi a bicajozást-cangázást a hókupacok között lavírozgatva?
trash5
2023. december 01. 16:52
Mocsok Karigeri! Jó, hogy mindenhol máshol is balesetek vannak, meg okés, már elloptuk azt a 3 fillért is, amit a pár ezer milliárd budapesti jövedelemből még ott felejtettünk a legutolsó sziklaszilárd törvényben. Karigeri alkalmatlan arra, hogy csúszásmentes, magát egy perc alatt feltakarító havat esítsen!!! Mondjon le!!!
Lajoss
2023. november 30. 15:07
Már egy balesetről is a főpolgármester tehet… Mekkora faszok vagytok istenem!
blackorion93
2023. november 30. 13:16
Pest, a nagyvárosok, Buszok, a Máv, vagy bármi ami mobilis elesik, amint lehullik egy 1mm-es hótakaró. Mióta az eszem tudom.(30 éve) Én vágom, hogy itt arra megy a játék, hogy KaliGeli miatt csúszik a hó, akit én is utálok mint a szart, de szánalmas ez az óvódás tempó. Valamelyik nap azért nem járt valamelyik vonalon a vonat, mert ráhullt a falevél, és akkor megy itt a nagy rácsodálkozás.... Minden. Álldot. Alkalommal. Ez van! Ha balos a polgi, ha nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!