Gulyás Gergely: Navracsics Tibornál a legjobb helyen lesz a közigazgatás

2023. november 21. 12:21

Navracsics számára „a legjobb szívvel és nyugodtan” adja át a terület vezetését a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2023. november 21. 12:21

Navracsics Tibor a „kitalálója, szülőatyja” a jelenlegi közigazgatási rendszernek, így nála lesz a legjobb helyen az intézményrendszer – hangsúlyozta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a főispánok és járási hivatalvezetők országos találkozóján kedden, a Várkert Bazárban.

A politikus közölte: önálló Területfejlesztési és Közigazgatási Minisztérium jön létre januártól.

Az új tárcát Navracsics Tibor vezeti majd, akinek „a legjobb szívvel és nyugodtan” adja át a terület vezetését – tette hozzá.

„Hogy egy állami szervezetrendszer milyen erős, az nem csupán a mindennapok működésében mutatkozik meg, hanem akkor, amikor válságos helyzetek vannak” – hívta fel a figyelmet Gulyás Gergely, aki emlékeztetett, hogy a magyar kormányhivatalok „kiválóan vizsgáztak” a válsághelyzetekben.

Példaként a koronavírus-járvány időszakában végzett „rugalmas és hatékony” munkát, valamint az orosz-ukrán háború kitörését követően Magyarországra érkező menekültek ellátását, befogadását említette a miniszter.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. november 30. 12:56
Navra csacsi oda illik, ahol mindenki eleve egy irányba húz és csak meg kell időnként veregetni a vállukat. Az EU sajnos nem ilyen...
Mich99
2023. november 30. 12:50
Navracsacsi egy új területen nem fog elérni semmit...
llnnhegyi
2023. november 21. 15:49
Gulyás Gergely! Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszternek is keressen sürgősen új helyet!!!! Távol a hadseregtől! Nagyon távol! Csádban nincs keresni valónk, magyar katonáknak!!
Massimiliano Prospero dArco
2023. november 21. 13:02
az ákr egy kalap szar...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!