A függetlenül-objektív Bolgár úr nem hajlandó a továbbiakban velem szóba állni a műsorában

2023. november 06. 13:10

Jajj annak a jogállamnak, amit olyanok akarnak helyreállítani, akik ügyvédek ellen az elvállalt ügyeik miatt indítanak gyűlölethullámokat.

2023. november 06. 13:10
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Most hallom, hogy függetlenül-objektív Bolgár úr nem hajlandó a továbbiakban velem szóba állni a műsorában, mert mihazánkosok jogi képviseletét vállaltam el. Szeretném jelezni független-objektív Bolgár úr felé, hogy a pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatásért folytatott versenyben így is legfeljebb ezüstéremre számíthat, mert egy másik független-objektív orgánum már korábban bojkottot jelentett be velem szemben. Ott az a bűnöm, hogy DK-s politikust képviselek. Jajj annak a jogállamnak, amit olyanok akarnak helyreállítani, akik ügyvédek ellen az elvállalt ügyeik miatt indítanak gyűlölethullámokat.”

Nyitókép: Partizán/YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 08. 07:55
8 hónap. Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen az utolsót futja. Két választás Magyarországon.
dupree
2023. november 07. 13:33
Én szoktam hallgatni a délutáni klubrádióban, egy vérkomcsi munkásőr esztrád az egész :D Tényleg ha valaki akar jókat röhögni az csekkolja, amikor a betelefonáló posztkomcsik egymást túllicitálva szidják Orbánt.
Halder_1899
2023. november 07. 10:09
Bolgár úr ?? ÚR ? Na ne szórakozzunk már !
Namond
2023. november 07. 00:20
Bolgár nem úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!