Elég tragikus, hogy lengyel barátainknál is élnek ilyenek

2023. október 06. 14:07

De hát, mit csináljunk? Ezek az új kor „hősei”.

2023. október 06. 14:07
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Bőven elég elolvasni a Mandi összefoglalóját a 444 interjújáról, melyet egy lengyel fehérjehalmazzal készített. Elég tragikus, hogy lengyel barátainknál és élnek ilyenek.

De hát, mit csináljunk? Ezek az új kor »hősei«. A feleslegesen létező idióták. Nagyon jó lesz majd nélkülük. Mert az inga vissza fog lendülni, és ezek el fognak tűnni.

»El fogsz pusztúlni, korcsúlt nemzedék,
E nagy világ most tisztuló szinéről.«

Ámen...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JAAP ARRIENS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NáciVadász
2023. október 06. 23:21
Amúgy minden hozzászóláshoz, a mai napra : https://hu.wikipedia.org/wiki/Aradi_v%C3%A9rtan%C3%BAk
Zokni
2023. október 06. 21:22
Kedves Mandi! Ki ez az állat? Most mondjam róla, hogy egy “feleslegesen létező idióta.” Bocs: túl durva voltam. És pontatlan. Inkább egy magyar szarkupac.
akkor ki
2023. október 06. 18:40
Ha a lengyeleknél a baloldali globalista liberátorok nyernek ne adj Isten, az egyenlő a III. VH-val! Én szóltam! Onnan indult szeptember 1-én 1939-ben. A történelem ismétli önmagát, ha hagyjuk!!!
Majdmegmondom
2023. október 06. 16:45
Oké, de ha most nyerni fog ott a baloldal, akkor olyan pusztítást visznek végbe, amit lehet, hogy soha többé nem lehet helyre állítani... Ezek az idióták új vallást akarnak csinálni az LMBT propagandából és a fiatalok sajnos erre vevők, de a kijózanító pofon már nem a keresztényektől érkezik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!