A magyar kormány EU-ellenes hazugságokat terjeszt

2023. október 30. 16:51

A hazugság olyan, mint egy súlyos autoimmun-betegség: megfertőzi a társadalom immunrendszerét, és sebezhetővé teszi más veszélyekkel szemben.

2023. október 30. 16:51
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Fontos konferencián szólaltam fel a hétvégén. A Renew Europe által szervezett eseményen egészen kiváló szakemberek előadásában járhattuk körbe a témát: a magyar kormány által terjesztett EU-ellenes hazugságok veszélyeit.

A hazugság olyan, mint egy súlyos autoimmun-betegség: megfertőzi a társadalom immunrendszerét, és sebezhetővé teszi más veszélyekkel szemben. Itt, Magyarországon sajnos ezt a saját kárunkra tanulhattuk meg.

Ezért hiszek abban, hogy változást csak igazságra épülő politikai kultúrával érhetünk el Magyarországon. Ezért mondom azt, hogy csak igazmondással és felelősségvállalással építhetünk kormányváltásra képes ellenzéket.

Ezt is ajánljuk a témában

Mert bármely politikus szájából hangzik is el, a hazugság megosztja a társadalmat, gyengíti az ellenállóképességét és árt az ország jövőjének. Felelősségünk van abban, hogy ne azt mondjuk a választóknak, amit szerintünk hallani akarnak, hanem azt, amit hallaniuk kell.

Mondjunk igazat és vállaljunk felelősséget a tetteinkért. Én ebben a politikai kultúrában hiszek.”

 

Nyitókép: Isza Ferenc/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. október 31. 17:45
Az igazság hiteles mérlege: egyetlen helyeslést sem látszik!
Roadkill
2023. október 31. 16:34
donáth és a hasonszőrűek kiváló ismerői a hazugság műfajának, magától a nagymestertől, dobrevfi elqúrótól tanulták
lyon-v-2
2023. október 31. 11:24
El kéne már dugulni....
irmag2
2023. október 31. 11:17
Csak a szórendet cseszted el: Az EU magyar kormányellenes hazugságokat terjeszt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!