Skizofrénia

2023. szeptember 21. 10:24

Ez a rezsimtragacs már régen túlhaladt értelmen, elveken, valós politikán.

2023. szeptember 21. 10:24
null
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

„Bámulatra méltó tulajdonsága a pártállami rezsim politikai rugalmassága, mondhatnók: kaméleon, de még az sem írja le híven, hogy mit jelent az, ahogy a pártállam bárkit, bármit, bármikor, egy gombnyomásra elengednek, törölnek ki a hívek tudatából korábban szent ügyeket, embereket.

(...)

Ez a rezsimtragacs már régen túlhaladt értelmen, elveken, valós politikán. Üzemanyaga a műveletlen butaság, kenőanyaga a korrupció, a politikai felejtés pedig a lengéscsillapító. Elvileg még évtizedekig pöföghet. Anno a 70 években itt a franc se hitt a világjobbító kommunizmusban, mégis tülekedett a jónép, hogy tolhassa a szekeret. Így van ez ma is, a tragacs halad, megrakva egy halom toxikus szeméttel. Amit viszont a következő generációnak kell méregteleníteni és drágán megfizetni a tenger sok elvetlenség és hazudozás árát.”

Nyitókép: Képernyőmentés

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse2.0
2023. október 23. 09:07
A tehetetlen düh vagánya... Ez az elmebátorodott pontosan leírja az eltörléskultúra minden elemét de mégis a hazai demokratikus hazai politikai életre sikerül ráhúznia. Kell hozzá azért IQ, ami kevesebb a fogainak a számától.
tapir32
2023. szeptember 22. 03:15
Aki, semmit sem ért a világból az, a Népszavába írogat.
dios1968
2023. szeptember 21. 23:03
Az ellenzékinek mondott moslékotok meg még az indulásig sem jutott el kisfiam!
Emporio Ármányi
2023. szeptember 21. 21:09
Ez már lassan betegebb elme, mint a Bartus, pedig azt aztán nehéz felülmúlni. Szinte forr a buta arca ennek a görénynek a gyűlölettől. Istenem, de jó látni ezeknek a szardaraboknak az agóniáját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!