Szerintem Krúbi maga sem tudja, hogy ő egy szelep

2023. augusztus 16. 10:04

Vagy ha tudja, hát éppenséggel a végén kiderülne, hogy fideszes, de szerintem ez már bőven duplacsavar volna.

2023. augusztus 16. 10:04
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Twitter

„Szerintem Krúbi maga sem tudja, hogy ő egy szelep. vagy ha tudja, hát éppenséggel a végén kiderülne, hogy fideszes, de szerintem ez már bőven duplacsavar volna. Arról már többször beszéltem, hogy Krúbi nagyon tehetséges, ehhez kérdés sem fér, de pontosan abban az ütemben veszít lazaságból és remekségből – pont, mint Bödőcs –, ahogy egyre inkább belesimul a balosok udvari kobzosának szerepébe. ami persze simogató lehet és milliók rajongása kíséri, de megtévesztő, ellustító.

Ezt is ajánljuk a témában

Szóval még egyszer, amivel szerintem nincs tisztában, az az, hogy az ilyen szeánszok simán levezetik azt a feszültséget, ami persze nevetséges okok miatt van meg – Kőrösi Koppány barátom írt arról, milyen az, ha valóban diktatúrában kell kifejezni az elégedetlenségedet, ezt a kommentek között linkelem is –, de a _méregfogát_ ezzel ki is húzzák. 

Krúbi közönsége alapvetően középosztálybeli, városi, fiatalabb réteg, aki koncert előtt belvárosi helyekben kávézik, koncert után pedig szintén belvárosi helyeken folytatja. a világon semmi problémájuk sincs azon kívül, hogy a Reddit és társai belevezették egy visszhangkamrába, amiből azóta nincs kiútja, viszont minden butaság irányába hergelhető. pont azért, mert nem kötik le őket olyan problémák a valóságban, amelyek a fantáziájukban léteznek, ezért harcosan élhetnek az utóbbinak. 

Aztán elmennek egy ilyen koncertre, rekedtre ordibálják magukat azon, hogy Orbán – mellesleg egy olyan koncerten, ami az ilyen performanszok előtt baromi jó volt és én kifejezetten nem vágynék senkitől Gyurcsány-bábukra sem, mert akármilyen meglepő is, de koncerteken szórakozni szeretek –, aztán lépnek tovább. és lássuk be, ez sokkal jobb, mintha hasonló okoknál fogva mondjuk hidak vagy villamossínek közepébe állnának, százezrek közlekedését megkeserítve. mert ilyen hülyeségre pont ugyanúgy hergelhetőek volnának. Úgyhogy köszi, Krúbi!”

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. augusztus 17. 07:29
catalina11 2023. augusztus 16. 15:09 Krubi, Bödőcs, Havas és a többi porondmester, "megzenésített" Pankotai Lili, Nagy Blanka, azaz Soros udvari bolondjai..... Hogy vmi fideszbarmoktól vett ostobasággal tegyem érthetővé az egybites nernyikeknek a lényeget: vmit nagyon jól csinálnak, ha ennyíre nyígtok orbitcsicskák.
gekk
2023. augusztus 17. 07:21
Sztem klistófka maga sem tudja, de ő egy szánalmas, közpénzen tartott orbitszoponc. Bödőcsözik, miközben kétpofára szopja fel a szájnyalintós, hazug, kapzsi, hatvanpusztatulajdonos, koldusszegény milliárdos gazdáját. Klistófka egy senki, ami azt hiszi, ha beáll egy segg mögé, valaki lesz belőle.
Akrabu17
2023. augusztus 16. 22:02
azért kiváncsi lennék, hogy egy valódi diktaturában/például sztálini Szovjetunió/mit kapna a kis köcsög meg becses közönsége. kb sortűz a maradék meg irány a gulág.
catalina11
2023. augusztus 16. 18:22
Én tényleg nem tudom, kicsoda Krúbi, Azariah, GwM meg a többi hasonló. Én még Pink Floydon, Queenen, Metallicán, RHCP-n, Gunson, Motörheaden nőttem fel. Így talán érthető, miért nem követem a munkásságukat. Annyit tudok, hogy a mai fiatalok körében rendkívül népszerűek. Régi libsi trükk, hogy a népszerű együttesekket finoman behálózzák és üzeneteket közvetítetnek velük, hogy a fiatalokat maguk mellé állítsák. " hát igen de a régiket is behálózták, de legalább tudtak zenélni... Most a rapperek a menők, akik műprolik, műdühével keresnek valódi milliókat, lásd a Majka nevű ripacsot, akit Mérő Vera istenített...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!