Plasztikai sebész mondta el, miért a magyar nők a legszebbek a világon

2023. augusztus 10. 18:25

Pataki Gergely az interjú során konkrét bizonyítékkal állt elő.

2023. augusztus 10. 18:25
Itt élnek a föld legszebb női – a plasztikai sebész elárulta, miért.

Mi a plasztikai sebészet valódi célja, mik a legdivatosabb trendek, van-e helye beavatkozásoknak a szépségversenyeken, és hogyan változik a szépségideál? Ezen érdekes kérdésekkel kapcsolatban Pataki Gergely plasztikai sebészt, a bangladesi fejüknél összenőtt sziámi ikrek szétválasztására létrejött misszió vezetőjét, számos szépségversenyek zsűrielnökét kérdezte meg a Magyar Nemzet.

A plasztikai sebész szerint Magyarországon több, igen keresett beavatkozásról beszélhetünk. „Az arcfiatalítás, a mellnagyobbítás, valamint a sajátzsír-átültetéssel történő testkontúrformálás a növekvő számú és legnépszerűbb plasztikai sebészeti beavatkozások közé tartozik, tehát elkönyvelhetőek egyfajta »trendként«” – fogalmazott.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy egyre több ember igényli a plasztikai beavatkozásokat.

„A szó legnemesebb értelmében vett egyszerű, hétköznapi emberek is jönnek, tehát az évtizedek alatt megfigyeltem, hogy egyre szélesebb körben váltak elérhetővé a plasztikai beavatkozások, műtétek” – mondta Pataki Gergely.

A magyar nők a világ legszebbjei

A plasztikai sebész elárulta azt is, hogy szerinte miért a magyar nők a legszebbek a világon. „Az ősmagyar ázsiai gének keveredtek a meghódított területek (egész Európa, benne még szicíliai és luzitán) lakosságának génjeivel. Később a tatár, kun, szláv, germán, török gének aránya növekedett. A nagy »vérkeveredés«, a majdnem másfél évezred alatt

az ázsiai génekbe oltott európai genetikai dimorfizmus állhat a magyar nők kivételes szépségének hátterében”

állítja Pataki Gergely.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: JENS BUETTNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lord Vader
2023. augusztus 11. 08:51
A szép magyar nőnek pénzes pasi dukál. Elvégre van az a pénz, amiért egy szép csaj összeáll akárkivel. Isten hozott a Föld nevű erkölcsös bolygón.
bodrigyuri
2023. augusztus 11. 08:08
A poén egy lófejű héber csaj lett volna a sárgafogú helyett.
Kovács Ubul
2023. augusztus 11. 07:59
„török is megdúlta, tatár is megdúlta, mindenki megdúlta, csak ő nem futott el” - Boncz Géza
Teréz A Piréz
2023. augusztus 11. 07:47
Boldogult Öcsém mondta egyszer kamaszkorában egy németországi osztálykirándulás után, hogy Magyarországon egy random csuklósbuszon több jó nőt lát, mint egész Németországban együttvéve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!