Persze a NER-sajtó is rácuppant az államszocializmus 84 éves ellenzékijére

2023. augusztus 16. 12:01

Osztom a kultúrbal véleményét, sőt.

2023. augusztus 16. 12:01
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A Partizán kiprovokált valami olyan mondatokat a 84 éves Kőszeg Ferenctől, melyek alapján a a Kádár-kor igen kevés számú ellenzékijeinek egyikét pedofíliarelativizálással lehetett megvádolni. A kultúrbal azonnal rácuppant, és nyilatkozatot adott ki, miszerint »a hatalommal való visszaélés ellen küzdő jogvédőkként és gyakorló szülőkként, oktatókként is teljességgel elfogadhatatlanok az interjúban megjelenő nézetek«. 

Minek következtében az államszocializmus 84 éves egykori ellenzékije lemondott minden korábbi, évtizedek óta viselt tisztségéről a kultúrbalos szervezetnél. Osztom a kultúrbal véleményét, sőt. Mindig felháborodom, amikor a fehér szuprematista a maga etnocentrista és rasszista módján megbélyegzi a csiklókivágás, a gyerekházasság, a kannibalizmus, a nyilvános kivégzések és más szokások kapcsán a szegény, elnyomott, miénktől eltérő fejlődésű, de egyenrangú kultúrákat, miközben itt olyan dolgok is előfordulhatnak, hogy a tanár és a diákja egymásba szeretnek.

Persze a ner sajtó is rácuppant az államszocializmus 84 éves ellenzékijére - vagy még inkább az őt mosdató libernyák firkászokra -, de mivel a fidesznek köztudottan nincsenek értékei, eszméi és elvei, csakis és kizárólag hatalomtechnikája (hogy tudniillik mely politikai ellenlábast épp mivel lehet lejáratni), ez különösebben szóra nem érdemes.”

Nyitókép: Képernyőmentés


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illibero
2023. augusztus 17. 06:23
Kőszeg egy virtigli judeobolsevik! A nagy ellenálló.....röhögnöm kell!!! Egy igazi féreg!
Ispán
2023. augusztus 16. 18:23
Tehát elítéli kőszeget. Ehhez minek ennyi értelmetlen locsogás? Gyanítom, szerelmes önmagába ez a jóember.
Sanyi72
2023. augusztus 16. 18:07
Fogjuk már fel,ez csak mese,hogy ők a rendszer ellenségei voltak 90 előtt!!! Takony gerincű áruló senkiházi volt az összes szdsz-bőrbe bújt ÁVO-csemete!
Hangillat
2023. augusztus 16. 18:03
"a NER-sajtó is rácuppant " " mely politikai ellenlábast épp mivel lehet lejáratni" FAM mint pol. döglégy szívókorongjai, úgy tapad rá a témára, pedig van internáci interNER, csak ott a nemzeteket a FOS árasztja el hülyítéssel és szavaznak álügyeskedő pártokra és kapják a nem mindig polgárbarát kapandót. Pro -pedo pedálozást is-Hollandia. FAM nem ellenlábas? Ellenfazék, rotyogó balsevizmussal, és szívós szívókorongos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!