Orbán egyre inkább úgy fest, mint, aki egy Rejtő regényből lépett elő

2023. augusztus 23. 08:12

Jobb kocsmákból, pláne a báltermekből már kinézik.

2023. augusztus 23. 08:12
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

„Orbán egyre inkább úgy fest, mint, aki egy Rejtő regényből lépett elő. Jobb kocsmákból, pláne a báltermekből már kinézik, csak akkor engedik be, ha kötelező a részvétel. Simlis figura, már többször átvágott mindenkit, «mindig kavarja azzal a csavaros eszével».

Ettől persze ő nem szontyolodik el, összehozza a saját asztaltársaságát. Az amerikai gyalogos, a francia őrvezető, és az angol géppuskás nála nincs jelen, de gyanús, hogy az orosz hússaláta igen. Én nem kérdezem, te mit művelsz otthon, te sem teszel fel kérdéseket nekem, ez az alapja. Meg persze a jó öreg biznisz. Állami és magán. Egyikről sem tudunk sokat, utóbbiról szinte semmit.

Benéz azért néhány bukott politikus nyugatról is, ők is hálásak, hogy tőlük sem kérdeznek semmit. Biodíszletek Erdogan és a közép-ázsiai diktátorok mögött. Orbán válogatott legénysége nagy munkabírással dolgozik, hogy még véletlenül se tudjunk távolodni az oroszoktól, energetikai függőségünket rendületlenül betonozzák, Pakson szó szerint. A helyzet bája, hogy az asztaltársaságnak – beleértve az orosz hússalátát is – csak azért ennyire fontos magyar pajtásuk, mert a már említett bálterembe még bejárhat időnként, hogy kavarjon.

Ide a belépés díjtalan volt, de a kilépésünk egyre kevésbé bizonytalan.”

Nyitókép: Facebook
 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. augusztus 24. 07:46
Az nem tűnt fel a szerzőnek, hogy a fejlett nyugat egymásnak adja a kilincset az általa lefikázott politikusoknál egy kis energiáért kuncsorogva,
yes_we_can
2023. augusztus 24. 04:28
Vajon mi a célja,mit akar elérni a Magyarországon élő zsidóság ezzel a mentalitással?
Kanmacska
2023. augusztus 23. 19:31
A libsik harcoltak az ország energia függetlenségéért, most meg nem értik, miért kell hatalmas gázkitermelőkkel tárgyalni.
tapir32
2023. augusztus 23. 19:28
Kárpáti irományaival a tudatlanság, a kulturálatlanság és a szocializálatlanság liberális kultuszának adózik. Demagóg IQ light alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!