Csintalan Sándor keményen megküldött balegyenese Karácsony arcán csattant

2023. augusztus 10. 11:15

Ez bizony az álmoskönyvek szerint sem jelent jót a közelgő választások előtt.

2023. augusztus 10. 11:15
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője válaszában azt mondta, hogy nem telik el nap úgy, hogy a munkatársai ne panaszkodnának a póznák miatt. Szavai szerint nehezítik a mentők munkáját az Üllői úti biciklisávokat szegélyező oszlopok: a buszsávokból kialakított kerékpárutak ahhoz ugyanis keskenyek, hogy a mentőautó biztonságosan haladjon rajtuk, ráadásul az oszlopok a parkolást is megnehezítik.

Bizonyítandó, hogy ez az ügy nem politikai hovatartozás kérdése, tegnap Karácsony Gergely a saját oldaláról kapott egy hatalmas balegyenest. Csintalan Sándor, aki a közelmúltban visszatalált a gyökereihez és újból belépett az MSZP-be, rendesen kiosztotta a főpolgármestert:

»Ez a bójázás ostoba, életeket veszélyeztető. A mentősök munkáját kifejezetten nehezítő baromság. Azonnal meg kell szüntetni!!!! Ezeknek is elmentek otthonról…”

Ha az embernek a saját elvbarátai mondják, hogy elmentek otthonról, akkor azon már illene elgondolkodni, mert ez bizony az álmoskönyvek szerint sem jelent jót a közelgő választások előtt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!