A döntés egyenes következménye annak, hogy akár bűnözők is kaphattak magyar útlevelet

2023. augusztus 01. 16:06

Az Orbán-kormány mára évtizedes károkat okoz Magyarországnak, ebből pedig csak a kormányváltás jelenthet kiutat.

2023. augusztus 01. 16:06
GYURCSÁNY Ferenc
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI OS

„Az Egyesült Államok bejelentette, hogy korlátozni fogja Magyarország vízummentességét, mert az Orbán-kormány bűnözőket és csalókat is magyar, egyben uniós útlevélhez juttathatott.
Az Árnyékkormány szerint ez a döntés egyenes következménye annak, hogy a letelepedési kötvénybizniszben terroristák és kémek, a határon túli szavazatvásárlásra kitalált honosítási eljárásban pedig akár bűnözők is kaphattak magyar útlevelet, egyben jogot arra, hogy vízum nélkül utazhassanak az Egyesült Államokba. Ennek most vége. Azzal, hogy az Orbán-kormány kiárusította hazánk és az Európai Unió biztonságát, egyben be is zárja a kapukat Nyugat felé a magyarok előtt. Az Orbán-kormány mára évtizedes károkat okoz Magyarországnak, ebből pedig csak a kormányváltás és a Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány jelenthet kiutat.
Ha Orbán marad, akkor kezdjünk hozzászokni a gondolathoz, hogy minket, magyarokat csak a baráti Oroszországban, Törökországban, Türkmenisztánban, Kirgizisztánban és az ezekhez hasonló keleti diktatúrákban fognak szívesen látni – ahogy Oroszország már jelezte is, hogy a magyarok elektronikusan igényelhetnek vízumot, ha olyan kalandvágyók, hogy a háborús agresszor területére szeretnének lépni.

Rónai Sándor
Az Árnyékkormány külügyminisztere.”
   
Kiadó: Demokratikus Koalíció

(MTI - OS)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 02. 16:08
/bűnözőket és csalókat is magyar, egyben uniós útlevélhez juttathatott./ Hát add le akkor gyorsan!
urban63
2023. augusztus 02. 12:05
köztük te is kaptál, nem? DK-Dilis Koalíció vagy Dumás Komcsik. Amúgy Nálad nagyobb kárt nem okozott senki a történelemben mint te, úgy gazdaságilag mint társadalmilag... Zabáld a lángost és tűnj már a fenébe a Vörös Klárikáddal együtt, komcsi kövületek... Már meggyőzted a népet, hogy milyen gyorsan nyomorba tudod vinni az országot, most ne keres kiutat mert a számok makacs tények, menj a pibe!
Menhetten
2023. augusztus 02. 06:47
A keresztény-fasiszta korrupt gerinctelen orbán és a pedofil fidesz-ner szekta azonban soha nem változik, soha nem tanul, és soha nem tartja be a szavát, ez látható a "fosványosi" pribékek barmok Amerika-Eu-NATO elleni meg nyilvánulásából és a Svédország-Nato szavazás eredménytelenségéből is... Egy ellenséges országnak pedig nem jár korlátlan vízummentesség, különösen akkor, ha az még biztonsági kockázatot is jelent. El kell döntenie Magyarországnak, ki mellett áll,mindenért a felelősség a magyar választókat terheli.. Itt változás addig nem lesz, amíg a keresztény-fasiszta orbán és a fidesz-ner nevü szektája lesz hatalmon! Ha igy megy minden tovább ugyan az lesz,mint a náci -hitlerista horthy idejében.. A kis légy-szar nagyságú magyarország hadat üzen a nagy Amerikának, és a Nyugatnak, most mint erdogán-putyin-és a kína utolsó csatlósai.. Amig ez az áruló orbán és bandája van hatalmon, szép jövő,és szép kilátások elé nézünk! :(
Nemkellnév
2023. augusztus 02. 04:46
Soha ne mondd, hogy soha, de a gyurcsányistákra valóban soha nem szabad semmit sem rábízni, ami az ország köztulajdona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!