Fényesebb a kardnál a lánc

2023. július 29. 19:06

Ugyanazzal a fenékkel szarjuk le a hazánkat, mint Ukrajnát.

2023. július 29. 19:06
Révész  Sándor
Révész Sándor
HVG

„A Putyin-párti békepártiság üzenete arra a feltevésre épül, hogy a magyarok leszarják, mi lesz Ukrajnával, leszarják mi jön(ne) Ukrajna bukása után, csak nekünk ne kerüljön a háború lehetőleg semmibe.

Ha valaki azt hitte volna, hogy itt a nemzeti érdek abszolút primátusáról van szó Ukrajna és a nyugatos Európa létérdeke ellenében, azt a Publicus Intézet legújabb felmérése kiábrándítja.

A szolidaritás hiánya és a hazafiasság hiánya ugyanaz a hiány. Az Ukrajna léte és területi integritása iránti közöny és Magyarország léte és területi integritása iránti közöny ugyanaz a közöny.”

Forrás: STR / PRESS-SERVICE OF COMMANDER-IN-CHIEF OF THE UKRAINIAN ARMED FORCES / AFP


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2023. július 31. 11:48
Hazátlan, senkiházi féreg voltál, vagy és leszel Révész.
Haramia
2023. július 31. 08:31
Sanyika! Kommunista szalonnából... Drága Népszabadság-díjas népművelő! Dolgozzál keményen. Megérheted, hogy a HVG lekörözi majd a Bors bulvárt.
monuskaroly
2023. július 30. 19:25
És a pofádat is!!!!!!!!!!
alenka
2023. július 30. 17:14
Igen,ukránokat le kell szarni,de messziről és alaposan.. Az ukrajnai magyarokat segíteni: de csak az igazi magyarokat....a többihez semmi közünk....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!