Az MKKP társelnöke lenácizta a Fradi-ultrákat

2023. július 09. 22:45

A politikus szerint két náci karlendítés között nem ártana, ha néha elővennének az padfestők egy könyvet.

2023. július 09. 22:45
null

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke, Döme Zsuzsanna Suzi Facebook-bejegyzésben reagált arra, hogy a Ferencváros szurkolói zöld-fehérre festették át a Pride alkalmából lefestett szivárványos padokat. A politikus szerint „az ipszilonnál hiányzott az iskolából, de rajzból se volt ötös az a focidrukker, aki szétbarmolta éjjel a szivàrvány padot” – írja, és felidézi, hogy pár éve egy, a reformáció emlékévére készült plakátot rongáltak meg az ultrák.

Az MKKP társelnöke azzal zárja a bejegyzést, hogy a szurkolóknak „két náci karlendítés között” néha elő kéne venniük egy könyvet.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Döme Zsuzsanna Suzi Facebook-oldala

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. július 15. 17:24
Két zsidó ajvék között egy kanál sólet, majd a nagy szaftos fingás. Magadra ismersz, aktivista? /Vajon rátok mondhatta a gyerek az apjának: nézd apu itt jön egy kutya két fasszal. S lám megszületett a párt neve!/
bagoly-25
2023. július 11. 11:23
A súlytalan MKKP nem tényező. El sem olvastam a cikket.
jagdpancer
2023. július 10. 18:08
Náci a jó BDSKRV NYD !!
alenka
2023. július 10. 16:52
Pad festesehez nem kell könyv,: csak három,zakkant,gusztustalan buzi,vagy mi- esetleg 1-2 szorgalmas fradista...legyen a pad fekete,kedves fradistak,azt a köcsögök nagyon nehezen mazoljak át... Vagy egy hónapig....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!