A Tusványosról írt elemzésünket sem fogják a kirakatba tenni

2023. július 24. 22:28

Romániában be kellene tiltani a tusványosi „szabadegyetemnek” álcázott magyar fasiszta gyűléseket.

2023. július 24. 22:28
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„A Magyar Nemzet a mostani cikkében is gondosan elhallgatja, miért gondoljuk úgy, hogy Romániában be kellene tiltani a tusványosi »szabadegyetemnek« álcázott magyar fasiszta gyűléseket, mert ezek az érvek megalapozottak, különben nem ijedtek volna meg tőle úgy, hogy azonnal verébre irányítsák az ágyút. Ahogy azt is elhallgatták, miért gondoljuk úgy, hogy Orbánnak a »Brüsszel« cím alatt elhangzó EU-ellenes uszításait, hazugságait sem szabadna szó nélkül tűrni egy uniós országtól. Ahogy azt sem, hogy az uniós ország vezetője nyíltan tagadja az egyetemes emberi értékek létét.

A Tusványosról írt elemzésünket sem fogják a kirakatba tenni, de elolvasása a propagandista uraknak mégiscsak hasznos lenne, mert kiderül belőle, hogy a magát isteni elhívásúnak tekintő vátesz "miniszterelnök", akinek a »sorsa« a hatalom (amely ezek szerint nem a néptől származik és nem a népakarattól függ), milyen pontokon áll homlokegyenest szemben a Bibliával, amire hivatkozik. ”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Tusványos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Player1
2023. július 26. 09:26
Bizonyára a legtöbben ismerik a Nobel-díjas orosz fiziológust, Ivan Petrovics PAVLOVOT. A csengőszóra feltételes reflexszel reagáló kutyáiról épp olyan sokan hallottak, mint magáról a híres tudósról. BARTUS NEM PAVLOV, hanem a MANDINER KUTYÁJA. Amikor a TÖBBSÉG MEGLÁTJA ennek az ANTIMAGYARNAK a NEVÉT, öklendezni kezd..
levente-11
2023. július 26. 07:24
A Mandinernek pedig meg kellene tiltani, hogy ezt a barmot naponta tolják a képünkbe.
5m007h 0p3ra70r
2023. július 25. 20:57
Bugyog a mutra az usában. 😷🤢🤮
cutcopy
2023. július 25. 20:29
Ezt a betiltós fasiszta csürhét..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!