Csak nem hagyja abba: Sárosdi Lilla mint Rákay pszichiátere folytatta a Rákay-Nagy sagát (VIDEÓ)

2023. június 15. 14:58

Megkérte a videóban Rákayt, hogy ébredés után és lefekvés előtt ismételgesse: „Philip, te tehetséges vagy, és megérdemled azt, amit kapsz”.

2023. június 15. 14:58
null

Sárosdi Lilla színésznő „nem tudott ellenállni” és készített egy új videót a Rákay-Nagy sagába. A friss videóban Rákay pszichiáterének adja ki magát, amint épp egy terápiás alkalmon vesznek részt. Megkérdezi, hogy hogyan alakulnak a rémálmai, s hogy felment-e a közösségi oldalakra: „Felment a közösségi oldalakra az elmúlt héten? Látja, nagyon komolyan kell venni ezeket a terápiás kereteket. Megbeszéltük, hogy ebben az időszakban tilos felmenni ezekre az oldalakra. Nagyon nagy kárt okozhat magának.

Sárosdi a videóban elmondja, hogy „olyan érzékeny, regresszív állapotban, ahol ezek a pubertáskori frusztrációk egy idő után kezelhetetlenné válhatnak”, s megkérte, hogy „maradjon a határokon belül”. Majd előhozza Rákay „főnökét”, akit a videóban szimplán „apunak” hív Sárosdi.

 Végül megkérte Sárosdi a videóban Rákayt, hogy ébredés után és lefekvés előtt ismételgesse: „Philip, te tehetséges vagy, és megérdemled azt, amit kapsz”.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paks2
2023. június 18. 20:10
Ostoba, alpári, bárcás.
szürkeSzarvas
2023. június 16. 20:36
Sokan nem vagyunk hasraesve a Kálmánkátol-de ez a szerencsétlen "kiválasztottnépes" bolond nő-aki arrol hires,hogy "lecidázta" a kocsiban a "tanár urat"-olyan visszataszitó,hogy az oroszlán is csak undorral a hiénáknak lökné.
Frakk a macskák réme
2023. június 16. 09:22
Nagyon jó ez az alakítás. Viszont az is lejön, nem mond ellent, hogy totál elmebeteg.
Sulammit
2023. június 16. 09:07
Neked kellene már elmenni egy pszichológushoz, ha már ilyen gyenge videót készítesz, gyenge szerepléssel. Nem tudsz leszakadni a témáról. Nagyon sértett lehetsz. Nem mellékesen, Rákay Philip nyugodt kiegyensúlyozott ember. Dühkitörései neked és férjednek vannak, amint a videóidból és a ripacskodásaitokból jól látszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!