„Ha a nép úgy dönt, hogy nincs szüksége rám, visszamegyek tanítani” – nyilatkozta Jakab Péter

2023. június 28. 16:33

„Ott sem fogom feladni” – hangsúlyozta a Nép Pártján Mozgalom vezetője.

2023. június 28. 16:33
null

A Jobbik egykori elnöke, Jakab Péter interjút adott az rtl.hu-nak. Az időközben a Nép Pártján Mozgalom vezetőjévé vált politikus többek között beszélt a 2024-es önkormányzati választásokról, és a 2026-os országgyűlési voksolást is érintette. 

Úgy fogalmazott,

De nekem meg kell dolgoznom a választók bizalmáért – válaszolta a 2026-os választással kapcsolatban”.

„A nép eldönti majd, hogy szükség van-e ránk, vagy maradjanak-e a régiek”

Majd a 2024-es és a 2026-os választások kapcsán a következő kijelentést tette: „tekintettel arra, hogy a Nép Pártján mozgalom még nem indult el választáson, szinte mindennel elégedettek tudunk lenni, ami előremutató. Pénz nélkül, nagyon sok aktivistával nem rajtunk fog múlni, hogy megdolgozunk-e a választók bizalmáért. Aztán a nép eldönti majd, hogy szükség van-e ránk, vagy maradjanak-e a régiek”.

Ezután azzal folytatta, hogy „javarészt új emberekkel építjük a mozgalmat, mert

(...) Finoman szólva is elfáradtak és elfásultak a 13 évnyi küzdelemben az Orbán-rendszer ellen. Úgy látom, hogy a jelenlegi ellenzék tagjai sokkal inkább egymással küzdenek. A választási vereség óta azon megy a vita, hogy ki az igazi jobboldali, ki az igazi baloldali, ki az igazi zöld” – hívta fel a figyelmet.

„Ha nincs szükség rám, visszamegyek tanítani”

Végül arra is kitért, „ha a nép úgy dönt, hogy nincs szüksége rám, akkor visszamegyek tanítani. Mostanában úgy hallom, hogy elég kevés tanár van.

– hangoztatta Jakab Péter.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Asparuch Kan
2024. január 20. 00:29 Szerkesztve
Szerencsére a 2023 decemberi legutolsó párt referenciás mérésen a leggyengébben szereplő Párbeszéd szintjét sem érte el ez a "mozgalom" vagy mi ? A Párbeszéd 1 % a teljes népesség és 1,5 % a választók körében. Az 1 % alattiak jegyezve sincsenek. Komoly egzisztenciális baj lesz 2026 májusától. A mostani kb. 2,5 milla nettó helyett dolgozhat majd kb. 300-400 ezerért majd akkor, ha mázlija lesz. Hamar eltűnnek majd a mostani "barátok". Méltatlan, hogy a Parlamentben van jól leépítette saját magát - zseniális, jobban nem is dönthetett volna. Sajnos már 6. éve a Parlamentben haszontalankodik ahelyett, hogy termelné a hazai GDP-t hasznossá téve magát. Szerintem nem kell sajnálni azt akiért nem kár. Nekem ez a véleményem erről.
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. június 29. 15:37
Biztos lehetsz már most, hogy a nép úgy dönt, hogy nincs szüksége rád. Ez a döntés egyúttal azt is jelenti, hogy a nép azt sem szeretné, ha tanítanál. Melegen ajánlok neked egy nyeles szerszámot, tudod, azok közül, amelyeket csak azért nem szoktak ellopni, mert dolgozni kell vele.
Abafy Alfréd
2023. június 29. 15:07
a NÉP kisfiam, szarik reád nagy ívben. egyébként a nővérkék néha megsimogatják BUKSIDAT, MIKOR BEVISZIK HOZZÁD A GYÓGYSZERT?
olajfa1
2023. június 29. 14:44
WC-t TISZTÍTANI MENJ VISSZA!!! TALÁN AZT NEM BASZOD EL OLYAN NAGYON hülyegyerek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!