Döbbenetes videó került elő Schobert Norbiról, összeesett a házuk előtt

2023. május 13. 07:13

Házi kedvence mentette meg a fitneszguru életét a két évvel ezelőtti rosszulléte után.

2023. május 13. 07:13
null

A közelmúltban derült ki, hogy Schobert Norbit 40 millió forintra büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal, aminek hatására a fitneszguru a visszavonulás mellett döntött..

A napokban a Tények Plusznak adott exkluzív interjút a történtekről, amiben egészségügyi problémáiról is beszélt, valamint egy olyan felvételt is megosztott a nyilvánossággal, amit eddig még nem láthattunk. Schobert egy rossz szívbillentyűvel született és ezt meg kellett műteni, de a kórházban elfertőződött, ami után egy újabb műtéten kellett átesnie.

Az alábbi felvétel 2021 augusztusában készült, amikor az üzletember váratlanul rosszul lett és elesett a házuk előtt, térfigyelő kamerájuk rögzítette az esetet. Norbi sztrókot kapott, és házikedvence mentette meg az életét.

***

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2023. május 13. 13:41
Egy normál BMI-ért még szekszuált is egy orvossal valami 40+-os modell.
Akitlosz
2023. május 13. 13:38
Aki eleve szívproblémával született neki egészen biztosan egészséges az ugrabugrálás? Hirdeti az "egészséges életet" aztán ő akar belehalni a saját életmódjába.
powerage
2023. május 13. 12:00
Kicsit meg kéne purgálni a Mandiner szerzőgárdát, meg pofán vágni a szerkesztőt, mert már megint térdig ér a bulvárfos. Ez a Norbi gyerek egy féreg, de mi a fasznak kell kitenni ilyen videót? Gálvölgyiről is lesz hasonló, ahogy a kórházi ágyon fekszik becsövezve?
Diktátor1
2023. május 13. 10:58
Lagzi Lajcsi sír. Gálvölgyi sír. Norbi sír. Álljunk ki egy emberként mellettük, és küldjük el őket az anyjukba! És kérjük a Mandit, hogy ilyen cikkeket többet ne szemlézzen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!