Deák Dániel szerint Kammerernek pont annyi politikai tapasztalata van, mint Zelenszkijnek (VIDEÓ)

2023. május 16. 22:26

Az elemző az ATV aggályaira reagált, miszerint félő, hogy a sportolóból tapasztalat hiányában nem lesz jó városvezető.

2023. május 16. 22:26
null

Az ATV Híradó műsorában arról beszéltek, hogy a hétvégén Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakozót választották meg Göd polgármesterének. A műsor készítői és több megszólaló is kifogásolta, hogy a politikusnak nincs közhivatali tapasztalata.

A műsorban megszólalt Deák Dániel is, aki elmondta, szerinte számos példa van arra, hogy nem a politika világából érkező személyek sikeresen tudnak vezetni egy országot vagy egy várost. Példaként pedig nem mást hozott fel, mint a tavaly február óta Oroszországgal háborúban álló Ukrajna elnökét, Volodimir Zelenszkijt, aki korábban színész volt.

„Ő például úgy irányítja Ukrajnát most egy háborús helyzetben, hogy korábban ő sem rendelkezett semmilyen ilyen vezetési tapasztalattal"

– fejtette ki véleményét Deák.

Nyitókép: Kammerer Zoltán Facebook-oldala

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nade
2023. május 17. 21:46
A volt polgi helyett bárki jobb választás, természetesen ez nem Kammerer urat minősíti, most lesz 1 éve belejönni a városvezetésbe, én inkább a rosszindulatú ellentábortól féltem, remélem bírni fogja! Hajrá Zoli!
Box Hill
2023. május 17. 17:23
Csak egy hülye szerint kell a jó városvezetéshez politikai tapasztalat.
KBA98
2023. május 17. 16:29
Kammerer Zolit nem kéne összehasonlítani egy balfasz ukrán bérgyilkossal!
Kamcsatka5
2023. május 17. 13:49
Nem! Egyszer fel akarta pofozni a gyurcsótány, valamire csak alapozta! Persze látatlanba, belerúg valaki a csótányba az nem volt felelőtlenség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!