Honvédelmi miniszter: A magyar katonák bizonyították rátermettségüket

2023. május 30. 16:51

„Összesen 27 sérültünk van, 12-en jöttek a repülőgépen most” – mondta el Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

2023. május 30. 16:51
null

A magyar katonák bizonyították rátermettségüket, azt, hogy bízhatunk bennük, rendületlenül helytállnak, bármilyen feladat elé is kerülnek külföldön vagy itthon – mondta a honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a Koszovóban megsérült katonákat hazaszállító repülőgép landolását követően újságíróknak.

A 12 sérültet szállító katonai gép nem sokkal délután 3 óra előtt szállt le a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren. A miniszter a gép érkezése után a fedélzeten néhány szót váltott a katonákkal. Szalay-Bobrovniczky Kristóf ezt követően újságíróknak nyilatkozva kiemelte: a magyar katona ismét helytállt, hősiesen teljesítette kötelességét.

amelyik a tüntetőkkel került összetűzésbe” – közölte. A miniszter elmondta: „összesen 27 sérültünk van, 12-en jöttek a repülőgépen most”.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2023. május 31. 10:51
Ilyen anyámasszony katonákkal akarják meg védeni Magyarországot? Lemondatni az egész vezérkart a miniszterrel együtt húzzanak a halál faszára . Amúgy a szerbek tökös legények és igazuk van a magyaroknak meg nem kellet volna ott így lebőgni. A miniszter meg húzzon. Ez az esemény jól ki volt fundálva csak hát mi olyan hülyék vagyunk hogy nincs párunk egész Európában!
Lajoss
2023. május 31. 08:17
A szerb-magyar barátság jegyében..A Kakadu bezzeg most kussol..
Igazszó
2023. május 31. 08:03
Ezt a csúfos vereséget sikernek hazudni nem semmi arcátlanság, de a nernyik geci ordas, hazug pofája elbírja ezt is. Semmi keresnivalója nincs ott egy "honvédnek" sem, ahogy az afgán és iraki agresszióban való részvételünk is gyalázatos szégyen volt. A vétótlan hazug köpcös geci pedig szemrebbenés nélkül küldte háboruba a katonáinkat, hiába hazudozik esztelenül. Azt kell figyelni, amit tesz, nem azt, amit hazudik. Minden magyar honvédet hozzanak haza! Minden idegen katona takarodjon!
Pierre
2023. május 31. 07:47
háborúpárti rubel-jobboldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!