Kálmán Olga szerint a kormány szándékosan nyerészkedik az élelmiszerárakon

2023. április 13. 13:03

Ezért nem csökkentik az alapélelmiszerek áfakulcsát.

2023. április 13. 13:03
null

Megduplázódott számos alapélelmiszer, így többek között a tojás, a sajt, a vaj és a csirkecomb ára is az Orbán-kormány által előidézett megélhetési válság elmúlt két éve alatt – olvasható a Kálmán Olga kézjegyével ellátott DK közleményben. Kifejtik:

az árnyékkormány szerint minden egyes alapélelmiszerre ki kell terjeszteni a kedvezményes áfakulcsot,

hogy megállítsák „az Orbán-kormány által előidézett, a magyar emberek tömegeit fenyegető megélhetési válságot”. A közlemény szerint a kormány tovább nyerészkedik az élelmiszerekre terhelt, Európa-rekorder magyar áfán, ezért nem akarja csökkenteni az összes alapélelmiszer áfakulcsát.

Ezért az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy minden magyar ember számára újra megfizethetővé váljon a bevásárlás” – zárul a közlemény. 

(MTI)

Nyitókép: Képmetszet

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2023. április 16. 17:30
Feri is szándékosan nyerészkedett az országon és a magyarságon. Látszik is rajta, hogy mist sikerült összelopnia. Jó lenne erről is nyilatkozni kedves Olga!
Kotucso
2023. április 14. 13:32
Olga most már vagy annyira hülye, hogy baloldali seggnyaló helyett nevezheted magad baloldali politikusnak.
Obsitos Technikus
2023. április 14. 09:24
Téged se az eszedért tartanak hüjepicsa.
Vad Virág
2023. április 14. 04:54
A havernőid ne akadályozzák a jogos eu-s pénzek átutalását!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!