Guy Verhofstadt nőnap alkalmából az „önkényuralmi” Magyarországról értekezett

2023. március 09. 07:00

„Irántól az Egyesült Államokig, Lengyelországig és Magyarországig tudd, hogy az önkényuralom el akarja venni a jogaidat és szabadságaidat, és Európa kezdettől fogva védi őket” – írta.

2023. március 09. 07:00
null

Guy Verhofstadt egy bejegyzéssel jelentkezett a Twitteren, amelyben nőnap alkalmából felköszöntötte a hölgyeket, majd a jól megszokott módon Magyarországnak és Lengyelországnak is odaszúrt.

„Boldog nőnapot minden hölgynek!” – kezdte bejegyzését a politikus. Majd hozzátette: „Irántól az USA-ig, Lengyelországig és Magyarországig, tudnotok kell, hogy

 és Európa kezdettől fogva védi őket!”

A belga liberális EP-képviselő vélhetően azért említette az USA-t is a másik három ország mellett, mert az utóbbi időben központi témává vált ezekben az államokban a művi terhességmegszakítás szabályozásának szigorítása. 

***

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. március 09. 23:54
Biztos azért, mert szóltak neki, hogy milyen jó és mennyivel olcsóbb a magyar fogászat.
NTLLK
2023. március 09. 21:08
Und wir fühlen davon gar nichts, Guy! Das ist die Hochschule der Diktatur. Aber wir sehen und hören, was bei euch getrieben wird, DARLING!
lyon
2023. március 09. 20:59
Guy Verhofstadt egy hülye, szellemi korcs, idióta, magyar gyűlölő állat.
KBA98
2023. március 09. 15:53
How much do you toothless trash lie about us?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!