Perintfalvi Rita már régóta sejtette, hogy Hodász Andrást szexuálisan bántalmazták

2023. február 11. 20:13

„Most csak annyit üzennék így nyilvánosan, hogy nagyon szeretlek!” – írta bejegyzésében a teológus.

2023. február 11. 20:13
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a Papifrankó Youtube-csatornáról ismert Hodász András a SzemLélek portálon vallotta be, hogy kamaszkorában szexuális visszaélést követtek el ellene. Hodász annak kapcsán számolt be a vele történtekről, hogy másodfokon is bűnösnek találta zaklatás miatt a bíróság Pető Attilát, azt a 36 éves férfit, akit több mint húsz évvel ezelőtt, tizenhárom éves korában egy katolikus pap, az azóta a papságból elbocsátott Szűcs Balázs molesztált.

Az ügyre Perintfalvi Rita is reagált Facebook-oldalán, a liberális teológus bejegyzésében a következő szavakat címezte Hodásznak:

Ezért sem tudtam igazán haragudni Rád miatta. Most csak annyit üzennék így nyilvánosan, hogy nagyon szeretlek! Ma este írok hosszabban is egy reakciót erre. Neked pedig hálás köszönet!”

Nyitókép: Facebook 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. február 15. 12:09
A római katolikus közösséget a saját buzi, pedofil, erkölcstelen papjaik teszik tönkre. (Nem egy-kettő, vagy pár tucat, hanem gyermekrontó pedofil katolikus papok ezreiről szólnak az egyházi jelentések.) A Krúdy Gyula iskola jó hírnevét pedig a 39 éves elmebeteg és pedofil pedagógus aszisztens. Védeni szükséges a gyermekeinket a rájuk veszélyes pedofil papoktól és tanároktól.
fonak
2023. február 13. 13:22
Ebből új románc lesz Homonnay Gergő után...
Hang
2023. február 13. 12:46
Hja. Rita atya rámosolygott....
akiaki
2023. február 12. 22:07
a hodász zaklatott!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!