A rendőrség vizsgálja, fenyegettek-e orvosokat az ügyeleti rendszer átalakítása kapcsán

2023. február 28. 13:59

A KRNNI az ügyben feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja, történt-e bűncselekmény.

2023. február 28. 13:59
null

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kedden, a police.hu oldalon közzétett közleményében azt írta, az orvosi ügyeleti rendszer átalakítása „egyesekben olyan megnyilvánulásokat váltott ki, hogy már a KR NNI is vizsgálódik”.

„Az egészségügyi átalakítás részeként tervezett új orvosügyeleti rendszer bevezetése több vármegyében folyamatban van, ugyanakkor

nem mindenki tetszését nyerte el, és ennek a jogszerűség keretein túlmutató stílusban és tartalommal adtak hangot”

– írták.

Hozzátették: az ügyeleti rendszer átalakításával kapcsolatban „több orvos is kapott olyan üzeneteket, melyek a hivatásuk gyakorlásával összefüggésben próbálják – akár fenyegetéssel – befolyásolni döntésüket, a kérdéssel kapcsolatos véleményüket”. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közölte: az ügyben feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja, történt-e bűncselekmény.

(MTI)

Nyitókép: MTI / Komka Péter

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 01. 16:55
A Párt ökle lesúlyt..undorító pártállam lett az országból.
APESZ72
2023. február 28. 16:35
ok
Gullwing
2023. február 28. 15:09
Szóval a komcsi befolyás alatt álló MOK hazudott amikor azt mondta hogy senkit nem fenyegettek meg...miért nem csodálkozunk.
lurker
2023. február 28. 14:53
Imádom amikor a magyar rendőrség vizsgálgat valamit. Ez a tuti garancia arra, hogy semmi nem lesz belőle. Az is tök vicces volt, amikor lebukott a kokós zuglói balos paraszt és valahogy elfelejtették elvinni drogtesztre, hiszen egy videófelvétel ugyan már, hát mi az, nem elég alapos gyanú. Ha teljes immunitást akarsz a lopásokért, akkor ez a tuti recept: mondj mindent videóra miközben kokózol. tuti, hogy soha nem fogsz ülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!