Egy román férfi eszméletlenre verte, majd megpróbálta megerőszakolni az ivópartnerét Magyarországon

2023. február 13. 14:58

A férfi a félig meztelen nőt végül az árokba dobta. A Főügyészség vádat emelt az ügyben.

2023. február 13. 14:58
null

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfivel szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt – írta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett január végén egy hódmezővásárhelyi kocsmában ismerkedtek meg, ahol italoztak. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák az italozást nála, a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amelyet a nő elutasított. Ezt követően a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a bántalmazás hatására eszméletét vesztette. A vádlott ezt kihasználva megpróbálta megerőszakolni sértettet,

majd a félig meztelen nőt a téli hidegben az ingatlanhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta.

Az életveszélyes állapotban levő sértettre egy arra közlekedő autós figyelt fel, akinek az értesítésére kiérkező mentők a nőt kórházba szállították.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja.

Nyitókép: Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2023. február 14. 14:42
Milyen gyors a magyar ügyészség! Már 1 év is elegendő volt az eljárás megindításához.
csjanos
2023. február 14. 09:31
.....hm...őszintén...a kocsmában edződött nő miért ment a férfi lakására??..ez azért nem egyértelmű eset...
nakatomi
2023. február 14. 01:00
"TAVALY év elején verte meg alkalmi ismerősét," Tessék mondani, mi az oka, hogy egy ilyen egyértelműnek látszó esetben, amikor nem kellett keresni az elkövetőt, csak egy év után kerül sor vádemelésre? Abba már bele sem merek gondolni, hogy ezután a bíróság még meddig fogja elhúzni az ügyet? Biztos, hogy kellően hatékony a magyar jogszolgáltatás? (Mert igazságszolgátatásról, mint tudjuk vállaltan nincs szó.)
szürkeSzarvas
2023. február 13. 18:45
Erősen hasonlit a mi beherbálozott cigányaink "eljátásához"-bár ők 100 forintert meg is szokták ölni a megtámadott öregasszonyokat. Romungro kultúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!