Molnár Csaba: Az „árnyékkormány” pontosan tudja, hogyan lehet leszámolni az élelmiszerdrágulással

2023. január 18. 16:45

A Gyurcsány-párt politikusa szerint „az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban”.

2023. január 18. 16:45
null

A Demokratikus Koalíció szerint a friss Eurostat adat újabb bizonyítéka annak, hogy az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban – olvasható a Demokratikus Koalíció Molnár Csaba aláírásával ellátott közleményében. A párt politikusa szerint ide vezetett a forint gyengítése, a magas államadósság, és a 12 éven át tartó lopás, ami miatt az Európai Unió felfüggesztette a Magyarországnak járó pénzek kifizetését.

– olvasható a közleményben. Molnár szerint az „árnyékkormány” pontosan tudja, hogyan lehet leszámolni a történelmi élelmiszerdrágulással: a forint erősítésével, egy euróbevezetési céldátum kitűzésével, a korrupció felszámolásával és „az Orbán miatt felfüggesztett uniós pénzek megszerzésével végre magunk mögött hagyhatjuk az orbáni inflációt” – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. január 19. 20:50
Erdekes a hasonlósag közte es csekkatka között, idegbetegek, beszedkenyszerrel, csak ez nem vihog.
nyugalom
2023. január 19. 20:48
Greci es varjü-felek, róna et? El ne áruljak, maradjanak arnyekban!
Sclerotic
2023. január 19. 04:09
Hát igen... Ők már bizonyítottak! Azért buktak 2010-ben.
No comment no cry
2023. január 18. 23:12
Gyurcsány Ferenc: "Általában sok jó ötlet van egész addig, amíg nem kell számolni. Mikor számolni kell, akkor elfogy a tudomány." Aztán tudod-e, miszter, hogy ki volt tagja nevezett Gyurcsány Ferenc kabinetjének, amivel végül odáig sikerült jutnia, hogy le is mondott? Valami Molnár nevű. Nem, nem a Lajos. Nem rémlik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!