Oviba vitte Orbán Viktort az édesanyja

2022. november 12. 13:50

Alcsútdobozon, az oviünnepen nosztalgiázott a miniszterelnök.

2022. november 12. 13:50
null

A 140 éves alcsútdobozi Háromhárs óvoda rendezvényén vett részt a magyar miniszterelnök. Erről egy fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyhez kísérőszövegként azt írta:

A felvételen az látható, hogy Orbán Viktor egy kifeszített filmszalagon néz egy régi felvételt. Nem kizárt, hogy azon pont az egykori óvodás csoportja látható.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

A miniszterelnök közösségi oldalán egy videót is megosztott a Háromhárs Óvodában tett látogatásáról:

Nyitókép:Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2022. november 13. 16:30
Nem hibátlan Orbán Viktor, de egyértelműen, összehasonlíthatatlanul, megfogalmazhatatlanul jobb mint bármelyik ellenzéki politikus! Remélem még legalább 30 évig Ő lesz Magyarország miniszterelnöke 2/3-os Fideszes többséggel! Éljen Orbán Viktor! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
Nicki
2022. november 13. 11:19
Milyen erdekes! Amikor ovisokat allitanak az ut szelere tüntetni az rendben van ballibeknel.
pemete jakab
2022. november 12. 20:59
"Oviba vitte Orbán Viktort az édesanyja" A szocializmusban az emberarcú szocializmus imázsát építgették, most az emberarcú illiberalizmusét.
..--..
2022. november 12. 18:44
-zsoltkom- "Oviba vitte Orbán Viktort az édesanyja" Lehet hogy nőnap van? - Vihette volna messzebb is... Putyin bal keze alá Oroszországba. És ott is hagyhatná. - Orbán anyukája megmutatta Mo. miniszterelnökének a szintjét, hogy hol tart még mindig szellemileg. Valamelyik skizofrén Orbán-személy visszahúzza a OV teljesítményét és elrontja az erkölcsét. Orbán, amikor kicsi volt... elég volt a szülőknek elverni és tudta, hol a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!