„Mintha Washington joystickkal irányítaná az Európai Uniót” – itt a REAKCIÓ PLUSZ Békés Mártonnal

2022. október 14. 09:00

Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatójával, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2022. október 14. 09:00
null

***

Mit jelent a puccsvírus kifejezés? Hogyan avatkoznak be a nagyhatalmak az egyes államok belpolitikájába a világ különböző pontjain? Miként fejlődött az Egyesült Államok ezen a téren, és milyen szerepe van mindennek a magyar közélet és az orosz-ukrán konfliktus alakulásában? Ezekről, illetve sok más kapcsolódó kérdésről is szó esett a Mandiner kibeszélő podcastjának e heti adásában. A vendégünk ezúttal Békés Márton, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója.

 

A beszélgetés itt is meghallgatható:

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. október 14. 10:46
'magyar városokra is hullottak bombák' Például?
Micó
2022. október 14. 09:44
Indul a nap,KariGerinek.A google Earth szerint orbánozott és bepisilt.
Micó
2022. október 14. 09:42
A baloldal újabb metamorfózisáról van szó. Ugye, indult a folyamat azzal, hogy marxnak idegrohamai voltak, és Szekularizált Krisztusnak hallucinálta magát. Ebből lett az alkoholizáló proli értelmiségi, illetve a retardált TSZ elnök szakasz, spekuláns mutációkkal.
Micó
2022. október 14. 09:38
A Google Earth szerint Karácsonyt most vitték ki az udvarra ,ahol várja egy laptop, és Pressman. Mindjárt üzen és pityeregni is fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!