„Cigány Bokros Lajos”-hoz hasonlítja az új brit miniszterelnököt Szarvas Koppány Bendegúz

2022. október 26. 17:32

A volt DK-s, most momentumos politikus korábban lámpavasak emlegetésével okozott botrányt.

2022. október 26. 17:32
null

Ismert, hogy hétfőn az indiai származású egykori pénzügyminiszter, Rishi Sunak vette át a múlt héten lemondott Liz Truss posztját. A hírre reagált Szarvas Koppány Bendegúz, exgyurcsányista, jelenleg a Momentumban politizáló

A Pesti Srácok screenshotja szerint a baloldali politikus ezt posztolta a közösségi oldalára: „Rishi Sunak miniszterelnöksége nekem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos + Lázár János kombináció kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét”.

Forrás: Pesti Srácok.hu

Úgy tűnik, a magát toleránsnak és européernek tartó Momentumban elfogadott a nyílt cigányozás: emlékezhetünk, ezen a nyáron a momentumosok Orbán Viktort cigányozták.

Szarvas Koppány mostani posztja – ellentétben a miniszterelnök cigányozásával – azonban szövetségeseinél is kiverte a biztosítékot. „Koppány, ez nagyon gáz. Ha ilyet egy fideszes politikus írna, már biztos vagyok benne, hogy lenne neked egy Rishi Sunak Facebook-kereted. Egy igazi hülye vagy, már bocsánat” – reagált Bihal Dávid, a budapesti MSZP elnökségi tagja.

Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2022. október 30. 21:34
Szarvas koppány bendegúz egy buzi féreg....csak nézzetek rá arra a perverz buzi fejére.
Gusztiapu
2022. október 27. 16:48
Vágó István a facebookon két napja: - Rishi Sunak lesz a brit miniszterelnök. Félelmetes látni az őrjöngést a hazai nácik kommentjeiben... Ezek szerint Szarvas Koppány Bendegúz a "kvízprofesszor" szerint egy magyar náci. Vagy Vágó még annyira sem jellemes, mint az mszp-s Bihal Dávid, aki legalább megírta, hogy hülye vagy te Koppányka...
BőröndÖdön
2022. október 27. 12:13
A Lázár Jani lemaradt a címről..amúgy van benne valami..
Xplorator
2022. október 27. 12:09
Egyébként, ha megnézitek ezt a kis köcsögöt, a sunyi, gúnyos vigyorát, - már az mindent elárul - Lámpavasra akasztásokról álmodozik, cigányozik (eddig nyalta a cigányok valagát), uszít. És a sarokba bújva belevigyorog a kamerájába... Mit üzen? Kinek üzen? Az ilyen pofák, a legeslegalja hulladékok. Az ilyenekkel senkinek ne legyen illúziója. Ilyenek téptek le körmöket, ilyenek lövettek a tömegbe, ilyenek végeztették a bevagonírozást... Jegyezzük meg a nevét és az ábrázatját. Ezeket nem szabad elfelejtenünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!